Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Platonik Aşk Dalgası ve Kurtulma Yolları

Deli333

Öne çıkan mesajlar

said:
Wulfgar, 11 January 2004 19:49 tarihinde demiş ki:
*! telefona uzanır, numaraları çevirmeye başlar*

şaka şaka :P

Ben bölesi şeylerde icq, telefon, sms gibi şeyleri kullanmaktan nefret ederim...Yüzyüze olacak illede!

mauhahua. Sebep¿ hayır derse obursu gun gorusmesı cok kotu olur dımı :) düşünsene ya rezıllıgı. ıcq dan cıkma teklıf edıyorsun. obursun gun okula gıdıyorsun slm fılan gıbısınden . ne korkunc bısey.

said:
Wulfgar, 11 January 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
Bol şans... umarız işler yolunda gider

Bu arada asıl komik olan kızın yanımda oturması her anım heyecan...

Ayyy actiona bak :) Kız paso yanında. Bana olsa sureklı 3.5 atarım. :) kotu bır durum bence[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

Bu başıma geldi abi. Tam ilişkimin en mutlu günleri işte ilk günleri diyebiliriz bir hafta falan olmuş. İki tarafta canım cicimlerde. Birden kız icq da online oldu, ben hemen atladım aa merhaba naber die kızdan tek bi cevap ' hala bilmemkimi unutamadım ne bileyim bu ilişki olmicak gibi vs vs vs'

Ertesi gün okulda hayatımın en garip günlerinden birini yaşadım diyebilirim. Ne bilim sanki o lafı diyen o kız deildi ama yanına gidip konuşucan konuşamıyom falan böle çok garip bi deneyimdi...[signature][hline]avatar
BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki:
amcig aman magici de aliriz
Sosyal ağlarda paylaş

Benim hiç ortak dersim yok hiç...
senin halin yine iyi:)
final sınavlarının programına da bakamdım, bakıcaktım cuma günü, bakalım hangi günler gelecek okula önümüzdeki iki hafta.
bi tane ders(onu da alttan alıyo kesin devamsızlıktan kalmıştır, başka türlü kalınamaz) var, sadece sınavını ortak oluyoruz, ve nerdeyse tüm umudum o sınav.[signature][hline]secret shadows behind the veil

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Androner, 11 January 2004 23:23 tarihinde demiş ki:
yaw kız çalışıyor, gelemiyor okula doğru düzgün. ama ben karizmayı kaybettim bir kere. ilk defa geçen cuma ders-iş dışı bir şey konuşabildik.
bu arada araştırmalarım sonucunda hangi dersleri aldığını falan biliyorum
ne konuşabildiniz?
*!çok meraklı olduğunu düşünür. ama meraklılık burcunun özelliğidir.çünkü o oğlak burcu dur.*[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004
Sosyal ağlarda paylaş

bugün koridorda yanımdan geçti.. benim yüzüm salak gibi cama dönüktü, ancak arkadan-yandan görebildim.
üühühüaa ya ne acaip oldum ama görünce...
zaten yanında da arkadaşları vardı, benim de yanımda arkadaşım vardı.

'geçecek ablacım, iyileşeceksin, sadece basit bi nevroz...'

[signature][hline]secret shadows behind the veil

[Bu mesaj Aurora tarafından 12 January 2004 22:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Freud amcan ne demişse demiş. Aşk üzerine bütün laflar yalan . aşk aşktır yoksa aşk degıldır :( kısaca acıdır işte :(

Tatlı biri vardı sevilmeye değer
güzel biri vardı görülmeye değer
iyi dostlar vardı özlenmeye değer
ama biri vardı ki Can vermeye değer
mesajımı okuyosa eğer:)))
şimdi iyi güzel bulduk bir şiir okuduk. Hehe bence bu yazdıgım sadece kendımı kandırmak, boş. Kız benı s.klemedikten sonra ona komik bile gelir. Adama koyanda bu ya .
[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions

[Bu mesaj Deli333 tarafından 12 January 2004 22:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ne diyonuz yaa, yanımda diorum oturuyo diorum kız diorum lan bi tepki verin!!

Komedi filmine döndü iş be! Her dakika başka bi ekşın başka bi heyecan; Ama bugün fizik sınavında buna bi kopya vermişim mest oldu öldü adeta. ( fiziği zayıftı bu sınav çok önemliydi )[signature][hline]avatar
Sosyal ağlarda paylaş

Fuzuli gibiyim sanırım. Aşk acı verince aşk oluyo moduna geldim artık, ulaşınca böle kalacam eski zevki vermeyecek. Belkide ben ondan değilde ona aşık olup peşinden koşmaktan hoşlanıyorumdur...

Tıpkı ayrıldığım kızı deilde ayrıldığım kızla olan beni özlediğim gibi.[signature][hline]avatar
Sosyal ağlarda paylaş

hepimizin derdi başka demek...

belki de o kızın biraz seni özlemesi iyi olur. yani insan elindekinin kıymetini bilmez ilkesinden bahsediyorum.
mesela ben benimkini haftada bir görüyorum ama gördüğüm anda çıldırıyorum. belki günün 5 saati yanımda otursa o kadar önemsemem...

said:
Deli333, 12 January 2004 22:46 tarihinde demiş ki:
Freud amcan ne demişse demiş. Aşk üzerine bütün laflar yalan . aşk aşktır yoksa aşk degıldır :( kısaca acıdır işte :(
said:

bak, insanın tüm duyguları psikolojik şeylerdir ve açıklanabilirler. Sonuçta bastırılmışlıklarımızdan dolayı böyle acı çekiyoruz, yani evet, karmaşık ama açıklanabilir şeyler bunlar.[signature][hline]secret shadows behind the veil

Sosyal ağlarda paylaş

ya bi de aslında böyle işler hiç bana göre değil.
yani yaş yirmi olmuş ve hiç mi hiç anlamıyorum bu işlerden,hayatımda hiç önüme gelmedi yani böyle bişi. ve aşırı iyi niyetliyimdir, eminim ki sonunda koca bi kazık yerim, olan bana olur.
NLP ile kendimi aşık olmamaya mı programlasam? of NLP'yi de iyi bilmiyorum ki.[signature][hline]secret shadows behind the veil

Sosyal ağlarda paylaş

eh eğer karşındaki kişi benim bi arkadaşım gibi iki sevgilisi olan ve manyak gibi ilgi gören biriyse seni parmağında oynatır, balerin gibi çevirir :) öyle tipler insanlara(sevgililerine) bizlerin vereceği kadar kıymet veremezler asla.
karşındaki seni senin onu önemsediğin kadar önemsemezse sonunda kalp kırıklığı yaşamak çok olası...
yani işini bilen çakal tipler çok fazla demek istiyorum. hem kızların hem erkeklerin arasında. eh biz de gözü açılmamış köpek yavrularından pek farklı değiliz.

yani temkinli de olmak gerekebilir bu mevzularda :)[signature][hline]secret shadows behind the veil

[Bu mesaj Aurora tarafından 12 January 2004 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aurora, 12 January 2004 23:00 tarihinde demiş ki:
NLP ile kendimi aşık olmamaya mı programlasam? of NLP'yi de iyi bilmiyorum ki.

ya NLP çok kolay merak etme ya.
Al sana baba gibi kaynak:
"Sınırsız Güç"
Anthony Robbins
İnkılap Yayınları[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004
Sosyal ağlarda paylaş

Valla kurtulmak istemiyorum ben (mazoşist deilim)
Böyle gözlerine bakınca içimin kıpır kıpır olması hoşuma gidio
Ama söledii laflar feci can yakıo
Haa bide karşı tarafın senı beğenmesini isteip ters tepki aldıktan sona platonik olmak feci bi durum...
Nese tanrı hepimize sabır versin, avratlarada akıl versin heuheuh[signature][hline]*!barnak basar*
Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...