MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 yaw bu gun bi arkadasım bu ilk iki ay ucretsiz olayıyla ilgili ilk 2 ay kota da yok dedi bu dogrumu telekom hala grevde soramıyorm dogruysa biraz abanıym internete diyorum ama emin olamıyorum sonu hayırlı bitmeyebilir...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 yanlış. kotayı aşarsan ödüyosun parasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ya cok umutlanmıstım ben sordum falan dedi arkadas off beaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 geçenlerde burda konusu geçmişti bu durumun. öyle bişe yok dediler. ben de ona dayanarak konuşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 kotayı aşsan bile üçret ödemiyorsun aylık gelen faturada kota aşım falan yazaçaktır ama aylık indirim o ayki fatura üçreti ile aynı olduğandan ödenecek tutar sıfırdır her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Valla ilk defa adsl kullanıcaksan öyle bir durum söz konusu sanırım. Yani yeni açtırıcaksan. Arkadaş geçen sene adsl alıp kotalıyı açtırmıştı. İlk 2 ay kotasız köklemişti 300 gb hardiski fullemişti. Ama kotasızdan kotalıya falan geçiceksen olmuyor olabilir bir fikrim yok. Ayrıca greve başlayacam bir adres değişikliğini yaptıramadım boşuna gidiyor paracıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 marc biraz safça bi eleman olduğu için herkes kekliyo bunu. üzülüyom lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 olm yukleniyimmi yuklenmiyimmi simdi yaw... su grev bitse artık da bi rahatlasak valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar