MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 yaw bu gun bi arkadasım bu ilk iki ay ucretsiz olayıyla ilgili ilk 2 ay kota da yok dedi bu dogrumu telekom hala grevde soramıyorm dogruysa biraz abanıym internete diyorum ama emin olamıyorum sonu hayırlı bitmeyebilir...?
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 yanlış. kotayı aşarsan ödüyosun parasını
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ya cok umutlanmıstım ben sordum falan dedi arkadas off beaa..
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 geçenlerde burda konusu geçmişti bu durumun. öyle bişe yok dediler. ben de ona dayanarak konuşuyorum.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 kotayı aşsan bile üçret ödemiyorsun aylık gelen faturada kota aşım falan yazaçaktır ama aylık indirim o ayki fatura üçreti ile aynı olduğandan ödenecek tutar sıfırdır her zaman
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Valla ilk defa adsl kullanıcaksan öyle bir durum söz konusu sanırım. Yani yeni açtırıcaksan. Arkadaş geçen sene adsl alıp kotalıyı açtırmıştı. İlk 2 ay kotasız köklemişti 300 gb hardiski fullemişti. Ama kotasızdan kotalıya falan geçiceksen olmuyor olabilir bir fikrim yok. Ayrıca greve başlayacam bir adres değişikliğini yaptıramadım boşuna gidiyor paracıklar.
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 marc biraz safça bi eleman olduğu için herkes kekliyo bunu. üzülüyom lan :D
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 olm yukleniyimmi yuklenmiyimmi simdi yaw... su grev bitse artık da bi rahatlasak valla
Öne çıkan mesajlar