nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Fortis Türkiye Kupası 31 EKİM 2007 ÇARŞAMBA 20.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 fb yedekleriyle çıkar ateşli tempolu oynar macını alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 şimdi fener tv ye baktım. dk 86. 0-0. fb pozisyon 1, antep 0 yazıyor. çok kötü maç oluyor sanırım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 kaç kaç bitti maç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 0-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 vederson'un bir şutu üst direkten dönmüş, yere carpan top cizgiyi gecti mi gecmedi mi tartısması var. ama mac o kadar kotu gecmiş ki, hangi spor sitesine baksam oynanan futbol vasatın altında diyor. iki takım da galibiyeti haketmemiş anladıgım kadarıyla. gencler de ateşleyemedi fb yi. derbiyi cok merak etmeye basladım. gecen seneki mac gibi uyuruz herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 eagle_dnz said: fb yedekleriyle çıkar ateşli tempolu oynar macını alır... klasik FB :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 çok sıkıcıydı maç. doğru düzgün pozisyon yoktu. vedersonun şutu ise çizgiyi geçmiş gibi geldi bana. yalnız bu yedekler ilk 11'e girmek istemiyor herhalde, ne biçim oyun bu be ? insan biraz hırslı oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bu sene alalım şu kupayı ben daha türkiye kupası alınırsa nasıl sevinilir onu bile bilmiyorum yapsınlar bişiler alsınlar şu kupayı olmadı parası neyse veririz taraftarlar olarak ehafuaehfua=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 antep resmen feneri oynatmamak ve beraberlikte gelen para için oynadı resmen futbolu itici sıkıcı bi hale getirdiler..üstelik hakem de berbattı.. ilk yarı kart göstermeyen hakem ikinci yarının hemen başında kartlara başvurdu.. tam antep 10 kişi kaldı maç düzelir gibi oldu ama maç bitti zaten.. nese sağlık olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 evet gene golümüz yendi. haksız yere kaybettik. bu federasyonun ben of galatasaray defalarca penaltı alır bizde tık yok. böyle bir oyun böyle bir sonuç yok abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 gol de çizgiyi geçmiştide fb de zaten hiç istek yoktu maç boyunca uyudu zaten hakeminde canı sıkıldı uyudu bu yuzdendede golü vermedi :) fb nin aklı belli ki bjk maçındaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 fb nin akli bence psv macinda anam :) besiktasi sallamazlar o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 sallarız sallıyalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 toggie said: auhua bu ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 geffen said: sallarız sallıyalım.. sallandirabiliriz ama .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 geffen said: toggie said: auhua bu ne :D 2-1 biten lig maçında de nigris fb'ye golunu attıktan sonra takmıştı bu maskeyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ergen slipknot dinleyicisi mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar