Baggio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 E08 Henry işi de bitti, eh 2 bölüm de Dubaku'yu yakalamaya uğraştılar diyelim de gidecek hikaye kalmadı. Bütün sezon öncesi spoiler'lar ve trailer falan çöpe gitti daha 8 bölümde, artık Jon Voight devreye girer yeni yeni şeyler çıkar, heyecanlanır iyice heralde :) Bekleyelim görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Bundan sonrasi Kiefer soyledigi uzerinde cok calistik senaryosu, bakalim ne cikacak altindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Alemin krali göründü bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Güzel bir süpriz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Simdi birisi acikca soylesin, kostebegi tahmin etmedi mi herkes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 evet başından beri çok barizdi. özellikle son iki-üç bölümde kesin budur demiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Divxplanet'teki eleman hala çıkarmadı diye turkcealtyazi.org'dan babama altyazı indiriyim dedim, vermeden de kontrol edesim geldi çevirmen nasılmış diye, sonuç; Dubaku: I know you people see me as a liability now. (Artık beni bir yük olarak gördüğünüzü biliyorum.) Çevirmen versiyonu: "ADAMLARINI BORÇ OLARAK ALIYORUM." Harika yani, maşallah. Turkcealtyazi.org'dan indirip izlediğini sananlarınız varsa uyarıyım dedim, birazcık daha sabredin Takaya'dan izleyin bundan sonra bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 E10 çıkmadı hala? Atlama haberi falan bulamadım hiçbir yerde, ama hiçbir şekilde kaynak da bulamadım, 9 oldu saat nerdeyse. Neyse torrent'e düşmüş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Güzel gidiyor da fazla tahmin edilebilir hale geldi. DO YOU FEEL THAT? ÇAAAT DO YOU FEEL THAT? ÇOTAAA ahahah o neydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 süper bi sezon oluyo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 arcane said: DO YOU FEEL THAT? ÇAAAT DO YOU FEEL THAT? ÇOTAAA ahahah o neydi ya Hakkaten neydi o:) Bakalim simdi yeni konuya geciyorlar, esasinda gecislerde cok puruzsuz degil, sanirim bu noktadan sonrasi senarist grevinin sonrasina denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Grev Ne alakası var grevle, grev bitimiyle çekimler arasında 7-8 ay zaman vardı. Direk kendi kusurları yani, grev mrev değil :p Arkadaşla izlerken "herşey bitti ilk olaydaki, 24 değil 10+14 gibi olmuş" dedi, güzel anlattı bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 +1 aslında 8+8+8 olcak galiba bu sezon grev, maliyet vs. yeniden yazılmıştı diye hatırlıyorum redemption dan dolayı da baya hızlı başladı bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Yeniden yazılmadı da, "araya çok zaman girdiği için her detayla uğraşabildik, süper oldu" falan diyordu Kiefer, güzel ama hala bir 5 kadar değil bence. 8+8+8 Böyle birşey de yok abartmayalım, hiçbir zaman tek parça bir olayla geçmedi 24 sezonları ama 8'de daha sonuca bağlanmayan büyük olaylar sürüyordu. 10'da oldu böyle bir aşırı duraklama. Bu seferkinde Tony'nin (bana tuzak gibi bile gelen) "adamı" ve Henry'nin hala ameliyatta olması dışında neredeyse birşey kalmadı bağlanmayan. Yepyeni bir olay geliyor onun yerine. Yeni bölümdeki hedef de muhtemelen Beyaz Saray olur, çok da kolaydır kesin oraya saldırmak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 888 i aslında 8 bölüm olmuştur diye yazdım meğer 10 bölüm olmuş :) benim için hikaye CIP cihazı imha edildiğinde bitmişti yani çok imba bişeydi, herşeyi kontrol ediyordu, insan bir iptal tuşu koyar, tüm merkezlere manuel çalışma imkanı ekler yani dubakunun kalbi temiz olmasa 1 saat içinde amerika kıtasını nükleer enkaza çevirirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Bence o kısım nispeten tutarlı. Dubaku öyle hedefe kilitlenen bir adam değil. Düşmanına eziyet ettirmeyi seven, kendine aşırı güvenen biri. O kadar işin arasında hala sevgilisiyle uğraşan, kadının yem olduğunu anlamasına rağmen pes etmeyecek seviyede kendine inanan bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 dubaku dubaku ne kadar aşk adamı da olsa cip cihazı çok abartıydı rüşvet verdiği amerikalılar engellerdi, film de bile bu kadarı olmazdı, dubaku kıyamazdı vs. en baştan cip, sadece hava trafik kontrolle alakalı bişey olsa bence en tutarlısı olurdu. uçakların hepsi inince tehlike biteceği için süre kısıtlaması da olurdu, cihazın imha edilmesi de buna bağlanırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Bu hafta 2 bölüm birden vardı da, sağolsunlar öyle bir yerde bitti ki o da yetmedi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Ilk saat biraz durgundu ama sonradan neden 2 bolum birden yayinladigini anliyor insan. Ozellikle detaylardaki hassasiyet dikkat cekici, Renne in daha onceden kaza yaptiklari arabayi kullanmasi, beyaz saray duvarlarindaki kursun izleri(her ne kadar simetrik gozuksede) kanimca onemliydi. Gerci olen ajan cesetlerinin catisma esnasinda gorunmez olmasi ayri bir olay:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 bu dizide elalemin kizlarindan ne cekti su amerikan halki be baskanin kizi ayri dangoz jackinki zaten efsaneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 agzini hayra ac, Kim Bauer'i bir daha gormeyelim dizinin finali ne olursa olsun boyle bir 5 saniyelik bir sahne ile o kadinin kafasina sikilmali... easter egg misali, "528975295 sezon bu ani beklediniz, biliyoruz!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Bu bölüm iyicene koptum. Bunca sene Beyaz Saray dedik gözümüzde büyüttük meğer içine girmek ne kadar kolaymış. Mega-matkapı getirmişsin lazer olsa ne olacak olmasa ne olacak gider başka yeri delersin. Malzeme bitmiş de orayı delinmez duvar yapmak yerine lazerle kapatmışlar ehueh güvenlik kamerası olmayan ama kamera var diye tabelakoyan PTT şubesi. Yerim Beyaz Sarayınızı ehue, Simit Sarayı, Beyaz Fırın. Bir de şef diyor dünyanın en iyi korunan binalarından diye. Hocam bizim burada Mc Donalds var adam arabanı park edip başka yere gidersen bura müşteriler için diyor. Senin ajanın koridorda adam vuramıyor. Helal olsun ağa 640x480'den yüksek infrared yapılmıyor binanıza, kem gözlerden korursunuz. Ajan şefini neredeyse şekerle kandıracaklar. Bir de hepsi tabanca. FBI Cuma ağır silahlarla geliyor demedi mi size. Herhalde depodan getiriyorlar makinelileri ehueh. Adamların hiç eğitim almamış gibi ortada durması falan ayrı rekor. O hareketi oyunda yapsan küfür yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bu sadece dizi sakin ol arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 haftaya da 2 bölüm gelcek galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Bundan sonra sadece finalde 2 bölüm birden görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar