Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 hala açıklanmadı yaew... delirecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 aynı durumdayım bi sitede 9 una kadar dio bi sitede 15ine kadar dio baydım her gun bakmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Maedhros said: sınav soruları cevapları verilmiş onu diyosun sanırım bende kontrol ettim simdi oran yaptım puan hesabı nasıl yapılıyo bilmesemde 80-94-97.5 çıkıyo.ilkyardımdan 30 da 6 hata yapmışım :P eheh 80 94 98 geldi :) Açıklanmış sınav sonunda ahanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 motör --- 93 trafik --- 86 ilk yardım --- 93 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 SoulCube said: Bugün aldım Kanıt: biz kendimiz veriyoruz demi resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ohh be açıklandı... geçmişim zar zor (: şimdi direksiyon ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Ben yarın sınava girmiyorum..HAha ggbbthx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar