Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Çıkacağı kadar çıksın. Ne kadar büyürlerse o kadar bela bulaştırırlar kendilerine. Dozunu bilmeleri lazım yane... Katılmak isteyenler için konuk oyuncu olayımız var. İsteyen herkese açık bir olay bu. Buyrun gelin oynayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 büyü olmasın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ben ondan bahsetmiyorm adamların 150şer tane falan classları oluyo core classlar 10, prestige classlar 5er level çünkü...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Valla horaş gel yarak karakterini bu hafta uygunsa, 2 haftada 1 oynuyoruz oyunu kesin bir şekilde. Gracım, olsun be anam. Topuklara sıkıcaz topu topu, Efe diye prestige class bile yaparız en delikanlısından gerekirse biz. Eğleniriz onlada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Sonumuz Çakır gibi olmasında...[hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta.. Sana ve senin derinliklerine bakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Şimdi arkadaşlar bu Partye hatta bu aile şirketine diyeyim... Rocker bir Bombacı ve Sniper uygun kaçar mı? BG yazmaya kasıyorum...Türkiye vs. işin içine girince Vampire karakterlerim aklıma gelip duruyor... Her ne ise Cuma görüşürüz... Bu arada Pazar Vampire oyunu olacaktır...Player kişilere duyurulur...[hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta.. Sana ve senin derinliklerine bakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Büyü konusunda bir açıklama yapmanın zamanı geldi: Büyü var ama çok sınırlı. 1. Arcane Magic yapılamamakta. 2. Divine Magic yapılabilmekte ama: --Okulunu okumaş olmak --Gerekli eğitimi almış olmak gerekmekte 3.Ayrıca sadece şu okullardan büyü yapılabilmekte, diğerleri kapalı; --Abjuration --Conjuration(Healing) --Divination --Enchantment --Universal Özetle herkesin sahip olamayacağı, sadece özel bir eğitim almış kişilerin yapabileceği ve grup içinde sadece bir kişinin yapmasına izin vereceğim bir olay bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 büyü hiç olmasa en güzeli olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Bende katılıyorum Büyü olmasa oldukça güzel olur... Türkiye koşullarında oyun oynayacağız..Mafyacılık oynayacağız abi büyü nereden çıktı...Adamın topuklarına sıkmak varken büyü yapmak niye.... Bence büyü olmasın...[hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta.. Sana ve senin derinliklerine bakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 said: Unholy, 25 December 2003 19:09 tarihinde demiş ki: Adamın topuklarına sıkmak varken büyü yapmak niye.... [hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta.. Sana ve senin derinliklerine bakar... ehue :D haklısın. tamamen katılıyorum. ayrıca sistem tartışmalarının içinde boğulmamamız gerektiği düşüncesindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Bu arada sistem konusunda tartışma yersiz d20 modern zaten uygun fakat Büyü olmasın gerçekçilik olsun biraz... Ayrıca ben bir iki prestij Klas buldum Sniper ve Bounty Hunter gibi... Fakat sadece GeneTech kitabında isimleri geçiyor açıklamaları yok... Saygılarımla...[hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta.. Sana ve senin derinliklerine bakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Büyü konusunda yaptığım açıklamalara bakarsanız zaten anlarsınız neden öyle birşey yaptığımı. Eğer "ilahiyat fakültesini" bitirmiş bir kişi olmayacaksanız zaten bahsettiğim olaylardan yararlanamacayaksınız... Sonuçta mantıksız bir olay olmayacak, panik yapmaya gerek yok. Bu arada bu oyun sizin oyununuz. Başlanğıcı sizler yaptınız, sizler devam etmeye uğraştıkça ile bir tepki alacaksınız oyundan. Bu neden kişilerin ve senaryonun arka planı çok önemli. Her türden deyatın bir yansıması olabilir bu oyunda. Kendinizi, geçmişinizi anlatırken birkaç cümleden fazlasını harcadığınız gibi bu oyunda benzeri bir çalışma içinde olmanız gerek. Çünkü bu oyun tamamen oyunculara ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Bu hafta Cumartesi günü karakter yaratımına başlıyoruz... Sanırım birde bu Cumartesi oyunun konusu hakkında konuşma taraftarıyım...[hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta.. Sana ve senin derinliklerine bakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu bir nevi bizim özgeçmişlerimiz hazırlayacakmış, tamamen bize bağlıymış[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Aynen öyle. Hikayeyi siz yaratacaksınız. Ben de bir ucundan tutup koparmaya çalışacam, siz de olabildiğince engellemeye çalışacaksınız... Özetle böyle bir durum var. Aslında bu mafya olayları pek aktif bir oyun yaratmayacak gibi görünüyo benim için. Tamam güzel olur ama birkaç oyun sonra sıkmaya başlayacağına inanıyorum. Ayrıca bu tarz bol bol konuş, topuğa sık oyunu için d20 pek de uygun bi sistem gibi görünmüyo... Birkaç alternatif sistem bulmak gerek. Duruma göre bu oyunu kapatma yada başka bir format ile değiştirme durumu olabilir, zaman gösterecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 bana da çakallar vadisi değil de. görevimiz tehlike tarzı bir şey oynayacakmışız gibi geliyor. d20 o yolu gösteriyor. çakallar vadisi tarzı bir şey oynayacaksak. sistemden bağımsız hareket edebilmemiz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Zarsız oynanabilen bir sistem vardı. Belki onu kullanırım. Ama önce bi incelemek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Ben söylemiştim MI şekline dönüştürüp olayı uluslar arası boyuta ulaştıralım...[hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Arkadaşlar bence d20 iyi bir sistem gibi görünüyor...Sistem tartışması yerine Mafya mı?Yoksa Özel Tim mi? tartışması yapmalıyız...[hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta.. Sana ve senin derinliklerine bakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 MI olursa dahi çocuk olamak istiyorum...[hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Ya 38 derece ateşim var, ölü gibiyim. Yarınki oyuna gelemeyebilirim. Şimdiden haber vereyim dedim.[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Sen bilrisin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 MI olursa karakterimi aynen devam ettirme taraftarıyım...[hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta.. Sana ve senin derinliklerine bakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 bence büyü değilde "favor" yani "güzellikler" olsun belli bir seviyeye gelen mafya adamımız karşısındakine istediğini yaptırabilsin falan (b.ku çıkmadan tabi)[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Favor zaten Karizmatik karakterin bir özelliği, yani hali hazırda var.[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar