Pluton Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Biyerden forward mail geldi. Bu siteyi hackleyin felan die girip bir bakayım dedim. Şok oldum ya "EN BAŞTA GÜMÜŞHANE VE GİRESUN OLMAK ÜZERE, BÜTÜN KUZEY KÜRDİSTAN'DA AĞAÇ KESİMİ İLE AVCILIK YASAKLANMIŞTIR!" Yok böle bişi ya sinilendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Milyon defa dendi vermeyin sunlarin adreslerini, reklamini yapmayin diye. Hala ayni sekilde devam ediyorsunuz. Kaldi ki nesine sinirleniyorsun daha ? Adamlar askerlerimi kaciriyor, vatandasimizi katlediyor sen hala adamlarin belli bolgeyi kendilerinin sayip Kurdistan demesine mi sinirleniyorsun ? Bu kadar geriden takip etmeyin Allah askina ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 lock pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Zopik said: Milyon defa dendi vermeyin sunlarin adreslerini, reklamini yapmayin diye. Hala ayni sekilde devam ediyorsunuz. Kaldi ki nesine sinirleniyorsun daha ? Adamlar askerlerimi kaciriyor, vatandasimizi katlediyor sen hala adamlarin belli bolgeyi kendilerinin sayip Kurdistan demesine mi sinirleniyorsun ? Bu kadar geriden takip etmeyin Allah askina ... İlk defa sana hak verdim bi konuda sildim linki sry beyler biranlık sinirlen yazıverdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Kapattıracaksınız abi siteyi koymayın şunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Siteye girip biraz bakınınca bukadar insanın nasıl o terörist örgütünün içinde olduğunu anladım... Çok feci duygu sömürüsüyle kahraman ilan etmişler kendilerini. Azıcık bilgisiz bir insan direk kanar bu insanlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Bu konulari yuzyuze tartismak, paylasmak gerek basiniza is alirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ya bunda bisi yok ben de site yapacagim florida sahillerini gosterip, Kutsal Turk Topraklarinda Denizde Tahtaya Binmek Yasaklansin yazacam. bosver hayal kurmak serbest maalesef net ortaminda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 2 kere atmisim doh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Yanlız. KUZEY KÜRDİSTAN YA AHAHAHA, BEN BUNA GÜLÜYORUM İŞTE. ne insanlar var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 üstüne birde 8 amarikan askeri kaçırdınmı tamamdır azmodai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 aslında haber çok ilginç. hatta şifreli mesajta içeriyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Tersten okuyunca şeytana dua ediyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 diğer pkk tabanlı yayın yapan sitelerde bu bölgelerde özel timlerin görev yaptığı, can güvenliği olmadığından bahsedilmiş. bu yüzden şifreli yada gizli mesaj olabilir dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ombakkombak said: üstüne birde 8 amarikan askeri kaçırdınmı tamamdır azmodaibunu yazarken aklini kacirmis olmalisin:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 komik_soon said: ombakkombak said: üstüne birde 8 amarikan askeri kaçırdınmı tamamdır azmodaibunu yazarken aklini kacirmis olmalisin:X işin geyiği tabiki öyle demek istemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 boşa domain parası veriyorlar.çatır çatır alıyor bizimkiler ellerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar