Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PKK sitesiymiş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biyerden forward mail geldi. Bu siteyi hackleyin felan die girip bir bakayım dedim.

Şok oldum ya "EN BAŞTA GÜMÜŞHANE VE GİRESUN OLMAK ÜZERE, BÜTÜN KUZEY KÜRDİSTAN'DA AĞAÇ KESİMİ İLE AVCILIK YASAKLANMIŞTIR!"

Yok böle bişi ya sinilendim.
Mesaj tarihi:
Milyon defa dendi vermeyin sunlarin adreslerini, reklamini yapmayin diye. Hala ayni sekilde devam ediyorsunuz.

Kaldi ki nesine sinirleniyorsun daha ? Adamlar askerlerimi kaciriyor, vatandasimizi katlediyor sen hala adamlarin belli bolgeyi kendilerinin sayip Kurdistan demesine mi sinirleniyorsun ?

Bu kadar geriden takip etmeyin Allah askina ...
Mesaj tarihi:
Zopik said:
Milyon defa dendi vermeyin sunlarin adreslerini, reklamini yapmayin diye. Hala ayni sekilde devam ediyorsunuz.

Kaldi ki nesine sinirleniyorsun daha ? Adamlar askerlerimi kaciriyor, vatandasimizi katlediyor sen hala adamlarin belli bolgeyi kendilerinin sayip Kurdistan demesine mi sinirleniyorsun ?

Bu kadar geriden takip etmeyin Allah askina ...

İlk defa sana hak verdim bi konuda sildim linki sry beyler biranlık sinirlen yazıverdim
Mesaj tarihi:
Siteye girip biraz bakınınca bukadar insanın nasıl o terörist örgütünün içinde olduğunu anladım...

Çok feci duygu sömürüsüyle kahraman ilan etmişler kendilerini.
Azıcık bilgisiz bir insan direk kanar bu insanlara...
Mesaj tarihi:
ya bunda bisi yok ben de site yapacagim florida sahillerini gosterip, Kutsal Turk Topraklarinda Denizde Tahtaya Binmek Yasaklansin yazacam.

bosver hayal kurmak serbest maalesef net ortaminda :(
Mesaj tarihi:
diğer pkk tabanlı yayın yapan sitelerde bu bölgelerde özel timlerin görev yaptığı, can güvenliği olmadığından bahsedilmiş. bu yüzden şifreli yada gizli mesaj olabilir dedim.
Mesaj tarihi:
komik_soon said:
ombakkombak said:
üstüne birde 8 amarikan askeri kaçırdınmı tamamdır azmodai
bunu yazarken aklini kacirmis olmalisin:X

işin geyiği tabiki öyle demek istemedi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...