Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 hiçbir şey bilmiyorum, ama kolay bir şeye benziyor sfghjk (:P) bir pro yapsın lütfen :( LOL Homework 1 BIL104E (10432) Tuesday, October 30 (06:00 PM) Write a C program consisting of a MAIN function and a FUNCTION. In the MAIN function: . Initials (first characters of the first and the last name) of the programmer will be read from the standard input. . Initials will be passed to the FUNCTION. In the FUNCTION: . Initial characters and their numeric values will be printed. Ödeme seçenekleri: PayPal, Visa, Multinet, PassCard, Yemek Çeki, SetCard
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 donanim yazilima acarsan daha etkili olur
dory Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 evet kolaymis derse kaciyorum simdi gelince yapilmamis olursa yardimci olmayi denerim :) :)o
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 abi bu çok çok kolay. derse girdiysen yapman lazım girmediysen hocanın notlarına falan bak benzeri mutlaka vardır.
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 #include void function(char,char) { char a,b; printf("%c, %cn",a,b); printf("%d, %dn",a,b); } int main() { char a,b; printf("Enter your initials :/n"); scanf("&c, &c/n",a,b); function(a,b); return 0; } gibi birşeyin çalışması lazım.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 sağol abi eyvallah. çalışıyordur herhalde. ya kolay da ben 1 derse gittim daha 5 haftadır onun için bilmiyorum hiçbir şey =p, bunu alan arkadaş da yok çalayım ödevini.. neyse artık ilk ödevi de vermiş amcamlar yavaştan devam etmek lazım derse.
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 #include <stdio.h> void function(char a,char b) { char a,b; printf("%c, %cn",a,b); printf("%d, %dn",a,b); } int main() { char a,b; printf("Enter your initials :/n"); scanf("&c, &c/n",a,b); function(a,b); return 0; } desek
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 doru, ben daldım bi an fonksiyonda niye öyle tanımaladım bilmem : ) baya oldu bişi yazmayalı ondandır. öyle daha iyi olur tabi.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 kaçırma dersi. toplamak zor olur sonra. ya da dersi salla :P kendin çalış :P (ben seneye alacağım o yüzden bu kadar rahat konuşuyorum :))
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 abi bişi diyim, dersi asla kaçırma. dersi kaçırırsan birşey anlamassın takip edemessin vs. ben de matlab i takip edemiyorum pek ama olsun :p c ve c++ alıp geçmişliğim(*AA) var ama onun rahatlığındayım. 2. edit: ha bi de, delikanlı kız dory said: evet kolaymis derse kaciyorum simdi gelince yapilmamis olursa yardimci olmayi denerim :) :)o kolaymıs diyip kaçmaz. 3dk sını ayırır yazar. yapıldı canım yardımcı olmayı deneme :o ALLAAAN ŞİŞKOSU =( edit=*çünkü çok iyiyim.
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 #include <stdio.h> void function(char a,char b) { char a,b; printf("%c, %cn",a,b); printf("%d, %dn",a,b); } int main() { char a,b; printf("Enter your initials :/n"); scanf("%c, %c/n",&a,&b); function(a,b); return 0; } şimdi oldu sanırsam
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 yalniz direk initiallari mi yaziyosun, yoksa ismi yazip initiallari kod mu aliyo, onemli bi nokta bu.
skyly Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bizde C ++ alıyoruz bi bok bilmiyorum nerdeyse hiç derse gitmedim. Java biliyorum syntax farkı var sadece diye boşluyorum hep
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 zamanında hepsini gördüm, en iğrenci C valla. :)
Öne çıkan mesajlar