Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 hiçbir şey bilmiyorum, ama kolay bir şeye benziyor sfghjk (:P) bir pro yapsın lütfen :( LOL Homework 1 BIL104E (10432) Tuesday, October 30 (06:00 PM) Write a C program consisting of a MAIN function and a FUNCTION. In the MAIN function: . Initials (first characters of the first and the last name) of the programmer will be read from the standard input. . Initials will be passed to the FUNCTION. In the FUNCTION: . Initial characters and their numeric values will be printed. Ödeme seçenekleri: PayPal, Visa, Multinet, PassCard, Yemek Çeki, SetCard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 donanim yazilima acarsan daha etkili olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 evet kolaymis derse kaciyorum simdi gelince yapilmamis olursa yardimci olmayi denerim :) :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 abi bu çok çok kolay. derse girdiysen yapman lazım girmediysen hocanın notlarına falan bak benzeri mutlaka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 #include void function(char,char) { char a,b; printf("%c, %cn",a,b); printf("%d, %dn",a,b); } int main() { char a,b; printf("Enter your initials :/n"); scanf("&c, &c/n",a,b); function(a,b); return 0; } gibi birşeyin çalışması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 sağol abi eyvallah. çalışıyordur herhalde. ya kolay da ben 1 derse gittim daha 5 haftadır onun için bilmiyorum hiçbir şey =p, bunu alan arkadaş da yok çalayım ödevini.. neyse artık ilk ödevi de vermiş amcamlar yavaştan devam etmek lazım derse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 #include <stdio.h> void function(char a,char b) { char a,b; printf("%c, %cn",a,b); printf("%d, %dn",a,b); } int main() { char a,b; printf("Enter your initials :/n"); scanf("&c, &c/n",a,b); function(a,b); return 0; } desek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 doru, ben daldım bi an fonksiyonda niye öyle tanımaladım bilmem : ) baya oldu bişi yazmayalı ondandır. öyle daha iyi olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 kaçırma dersi. toplamak zor olur sonra. ya da dersi salla :P kendin çalış :P (ben seneye alacağım o yüzden bu kadar rahat konuşuyorum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 abi bişi diyim, dersi asla kaçırma. dersi kaçırırsan birşey anlamassın takip edemessin vs. ben de matlab i takip edemiyorum pek ama olsun :p c ve c++ alıp geçmişliğim(*AA) var ama onun rahatlığındayım. 2. edit: ha bi de, delikanlı kız dory said: evet kolaymis derse kaciyorum simdi gelince yapilmamis olursa yardimci olmayi denerim :) :)o kolaymıs diyip kaçmaz. 3dk sını ayırır yazar. yapıldı canım yardımcı olmayı deneme :o ALLAAAN ŞİŞKOSU =( edit=*çünkü çok iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 hadi ordan fatboi. lölölölöl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 #include <stdio.h> void function(char a,char b) { char a,b; printf("%c, %cn",a,b); printf("%d, %dn",a,b); } int main() { char a,b; printf("Enter your initials :/n"); scanf("%c, %c/n",&a,&b); function(a,b); return 0; } şimdi oldu sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 yalniz direk initiallari mi yaziyosun, yoksa ismi yazip initiallari kod mu aliyo, onemli bi nokta bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bizde C ++ alıyoruz bi bok bilmiyorum nerdeyse hiç derse gitmedim. Java biliyorum syntax farkı var sadece diye boşluyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 zamanında hepsini gördüm, en iğrenci C valla. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar