moriQ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Şuan Half Life serisini bitirmek üzereyim. Aklımda Bioshock Crysis var. Başka önerebileceğiniz oyun varsa yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Jericho oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Bioshock'u oyna mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 yukarıya ilave olarak fear expansionları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 fear oyanayamıyorum ben denedim olmadı. kendini çok kaptıranlardanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 o zaman jericho oynama sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 süper diyolar, oynamazsam komplexe girerim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 oynarsanda 3.5 moduna girip montla sçabilme ihtimalin var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ss lere bakıyodum da şimdi. yalnız oynamamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Jericho çıktı, dl listeme girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 İndi, yükledim, hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 nasıl oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Adventure seviyosan monkey island serisi ve grim fandangoyu mutlaka oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Bana GForce4 MX440 ın çalıştırabileceği rpg tarzı günlerimi alacak oyunlar lazım. Final fantasy, breath of fire, nwn1 ve expleri, kotorlar, temple of elemental evil, rpg öğresi olan tüm stratejiler, baldurs gate, planescape: torment ı bitirdim. Yeni oyun arıyorum ama kartım sağulsun 7 yıl önce çıkan oyunları anca oynuyorum. Özellikle kaçırmış olduğum bir japon rpgsi önerebilirseniz süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 RPG degil, ama mükemmel bir action/adventure. Sevecegine eminim ama bulman kasabilir: Silver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Beyond Good and Evil'i oynamıştım ben MX400 ile baya önce sanırım, aklımda kalmış. Baya da eğlenmiştim. Cici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 O ikisini de oynadım. Beyond good and evili bitiremediydim o gizlenme bölünmünde bırakmıştım. Silver zaten çocukluğumun oyunu=) Başka önerebileceğiniz şeyler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Cizgi roman kahramanlarini oynadigin, level atlattigin, özellik falan sectigin bi rpg/strateji oyunu var. Freedom Force. Onu deneyebilirsin. O kartla tam detay rahat calisir, grafikleri de dönemine göre iyi sayilir. Oynamadiysan Icewind Tale 1-2 dene. %100 hack & slash ama zevkli yine de. Yazmamissin, oynamissindir diye düsünüyorum ama oynamadiysan sirasiyla Fallout 1-2 kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Japon demişssin, ne kadar rpg olmasada Oni güzel bir aksiyon oyunudur şimdiye kadar bir benzeride çıkmadı zaten. Bir sür idare eder seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Onları da oynadım ama freedom force u tekrardan oynayasım geldi. Sağolun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Vampire The Masquerade? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Oynadım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar