Eglarest Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Lise yıllarımın bunalımlı dönemlerinde tanışmıştık seninle Ben aklını kaybetmiş yok olan gençlik sen de çare Hatırlıyorsundur sen de esir ettiğin günü beni Batan güneşin ışıkları altında içime çektiğimde seni Sendin benim gizli aşkımdan öte sevgilim Sen olmadan yoktu benim gidecek yerim Geçmezdi saniyeler sensiz yokluğun acıtırdı Varlığın da yok ederdi verdiklerinin bedeli alınırdı. Sense hiç sevemedin beni her dakikan bir ölümdü Ama aşk sarhoşuydum güzelim sensiz hayatta zulümdü Dediler ki Mehmet bir gün mutlaka terk edecek seni Bu ise asla yetmezdi durdurmaya beni Hayatımı mahvederdin her dokunuşumda Ben ise bunu yapmanı bile severdim aptallığımla Geç olmadan açmak isterdim aşkının kör ettiği gözümü Anladım ki ancak böyle yenerdim ölümü İşte ayrılık vakti geldi dostum can yoldaşım her şeyim sigaram Sana ayıracak yok artık kalmadı ne zaman ne param Yeni bir yaşam bekliyor beni Sen de bırak artık masum insanları yok etmeyi Kolay mı sanıyorsun ayrılık benim için Fakat anladım ki bu benim kendime saygım için Özür dilerim daha fazla kalamadığım için Yaşamımın her saniyesinin değerini anladığım için Evet, bu sefer gerçekten gidiyorum ve seni terk ediyorum Verdiğin sadakat sözü boş ben ölümsüz bir aşk istiyorum Sen bir duman gibi kaplarken hayatımı göremiyorum düzgün Yaşadığın şey belki de değil hüzün Biliyorum anladığını beni Görüyorsun kaybettiğin şeyi Senin için verirdim canımı Ama korkarım yitirdin artık eski tadını. Eglarest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Her cümlen süper belki ama noktalama işaretleriyle vurgu yapmalısın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paticiğe hoş geldin kardeşim.. Şiirin güzel olmuş.. :| da ben niye daha önce görmemiştim bunu? Güzelmiş güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Eglarest said: Senin için verirdim canımı Ama korkarım yitirdin artık eski tadını. Eglarest bencede ama bırakamıyorum... eline saglık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Yok bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eglarest Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 zor bırakmak zor :d Sağolun yorumlar için hoşbulduk :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar