Overseer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Ölüyorum sigarasızlıktan. Bunu bi şiirle açıklamak istiorum. (11 li hece ölçüsüyle yazılmıştır) G el sen hele koşalım çayırlara E l ele devinelim o dağlara N ahoş faaliyet de bulunmadan E ninde sonunda benimsin benim L o L U tanmadan laf eder durduğuma Y an durur da kendine bakmaz âmâ A loe verası saçında ama R asputini götürmeli hamama I slatmalı baştan aşağı suyla C artiyeri yırtılmış durur donla I slandınmı rasputinim o boyla E ksilmesin cebinden altın paran K almadı bu mevsimde şevk heyecan S igarayı bıraktık geldik göte İ brahimin aklına bülbül öte K ısa marlborosu kısa camelı L ime lime sinir sistemi aklı İ yi oldu hem artık bırakmalı Ğ --- İ brahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ellerine sağlık çok boktan olmuş okurken duygulandım fsdfsdfd edit akbayram: harbi güldüm yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ehahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 export malbora ıcmısım varya offffffffff o ne duman o ne nıkotın ole off off offf acayıp bısey bı duygu bu dur bı tane daha yakayım cayın ustune pufur pufur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Eet hala içmedim. Bırakmak kafa yapıyo sizede tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 masakari naptın ya.....Azaltmaya çalışıyorum 3 tane içtim bugün senin mesajını okuyunca içim bi cızzzzz etti ve kalp atışlarım hızlandı paket de az ilerde büyük mücdele içindeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 tükettim eet. utanıyorum.(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 bu arada 7 yasından berı sıgara kullanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 yine bırakıcam. katılmak isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Ben - (tu) Her sınav çıkışı içerken günde 3-4 e sonra da günde 6-7ye çıktı. Haftada değil 2-3 günde paket bitiyor. Bırakalım dimi? Daha gencim zaten ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Taam burdan günlük rapor veriyoruz. Başka katılmak isteyende hoşgelir sefa gelir. Unutmayın bu sorumluluk başka hiç birşeye benzemez. Her gün o an geldiğinde yüzünüz kızarmadan alnınız açık göğsünüz dik bi şekilde rapor verebilmelisiniz. *selam durur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 nikotin sakızı işe yarar mı dersiniz ? bu sonu in le bitenler hep başa bela arkadaş KafeİN KokaİN NikotİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 nikotin sakızına bağımlı olmayasın sora? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 mantıklı.... dusunmek lazım bak cidden. bi arastır nikotin sakızına bagımlı olan varmı die? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 ikinci video biraz ilginç. çeken adamın psikolojiside farklı gibi geldi bana. ama etkileyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 ilk kıta gayet hoş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mmm_dobar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 aaladım hala aalıorum ikinci vidyo ya... bu ne ya.. şimdi bi de kalkıp sigara içcem kendime gelmek için O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 oww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Tamam, dün gece son 5-6 taneyi de içtim. Bir daha yok. Bu sondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 izliyordum ama zaten canım sıkkın daha da sıkmaya gerek yok. zaten sigara içmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Bende bıraktım. Bu sefer içmiycem söz. hatta sayıyorum. "1.gün" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar