Lethious Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 az önce bildirgeç'te gördüm. http://www.moviemistakes.com birileri filmleri izleyip hataları buluyormuş. sonra da yayınlıyormuş. ilgincime gitti. hiç fark etmediğim şeyler buldum. edit: linki vermeyi unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 2-3 resimden sonra paralı üyelik lazım falan diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 banada fake gibi geldi. zaten ilk resimde adamlar köstümleri özel üretiyor ne adidası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 ilki fake 2.si deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 gladiatorde son sahnede maximus yerde yatıyor, kafasının altına kumdan yastık yapmıslar. izlerken gorebildiğim tek bu var. yalnız ilk resim nasıl bir faketir allahım ya. kesin inanan vardır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 yaw bu paralı muhabbetine gicik oluyorum ben yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 ilki kesin fake zaten. adidas eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 ring de ben görmüştüm korku sahnesinin birinde askı mikrofon gözükoyrdu kocaman çok az insan farketti ben kahkahaya boğulmuştum insanlar malmı bu diye baktı bide hehe film cacık oldu benim açımdan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar