ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Uzun bir süredir firefox'da hic bir eklenti calismiyor sebebi ise firefox'un yeniden baslatilmasi gerektigiymis fakat binlerce defa yeniden baslatmama, hatta bircok eklentiyi silmeye calismama ragmen (yeniden baslatamadigim icinde bir cogu silinmedi) bir sonuc alamadim yani sonuc olarak hic bir eklentisi hatta temasi bile olmayan bir firefox kullaniyorum ve dayanamiyorum bu duruma, var mi bir cözümü olan? beri gelin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 update ini bir daha yapsan? Ya da firefoxu bir daha yükle... Zaten kaç mblık dosya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Update'lerimi yaptim ve bircok sefer sildim yeniden kurdum, regedit'den kalintilarini sildim vs ama ne yaparsam yapayim tekrar ayni firefox cikiyor karsima ayni eklentiler ayni sık kullanilanlar vs. tamamen silmenin bir yolu var mi peki? tekrar kurayim sonra düzelse felan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 güvenli kipten silme oalyı diyeceğim ama... ne bileyim belki yapılacak ama benim bilmediğim başka birşey vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 yalnız firefoxu kaldırdıktan sonra document and settings/kullanıcı adı/application data dosyası var, oraya da gidip firefoxa ait dosyayı da silmen lazım temiz bir kurulum için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 oper demiş zaten ama ben de link veriyim temizinden; http://kb.mozillazine.org/Uninstalling_Firefox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 evet Oper'in dedigi gibi temiz bir kurulum yaptim ne var ne yok firefox'a dair sildim tekrar kurdum ve düzeldi. tesekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 biz teşekkür ederiz :) alakasız ya alakasız ama ben bu forumu pek bi seviyorum, elbet birileri birine yardımcı oluyo ya da olmaya çalışıyo. misal başka yerde bi yardım istiyosun, bekle babam bekle, pek kimse sallamıyor.ama burda böyle davranışlar pek görmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bizde seni sevioruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 İlginçtir bak.. Ben firefox u ekle kaldırdan ya da uninstallundan silerken regleri de diğer gerekli gereksiz dosyalarını da siliyor complete uninst. yapıyor sanıyordum. Değilmiş meğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bu arada yaptigim 2.0.0.9 update release'inde okudum bu problem 2.0.0.8'de oluyor simdi fixlenmis ve cözümü icin söyle yapmamiz gerekiyormus firefox said: Bug 396695 - Add-ons are disabled after updating. Users can fix this problem by opening their profile folder and removing three files (extensions.rdf, extensions.ini and extensions.cache) bilgilendireyim dedim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar