varsýnolsun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Herkese selam şu yeni nesil ipod nanolar çok güzel çok süper olmuş amma ve lakin 500 ytl fiyat biçmişler tuzlu yani Arkadaşa sordum arkadaşı çine gidecekmiş oradan getirtelim dedi.çin biraz fantastik ve şaibeli geldi bana ipodun yurt dışında daha ucuz olduğu doğru mudur doğruysa ucuz ipoda giden yol nedir ? bileniniz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 mobil cihazlar bölümünü atlamışım pardon başlık kirliliği oldu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 ipod 80gb classic, apple store da 250$ (300 küsür ytl) türkiyede ise 800 ytl burada başlık kirlilği olcağını sanmıyorum "garbıç" heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 çinden sana çakma ipod getirmesin dikkat et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 iQod falan demi onlar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 çinden gelen ipodu 2 sene kullandım daş gibin. sonra kuzenim aldı patlattı içine sinmemiş amerikadan getirdi 1 ay kullandım yandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Feandreu naptın abi ya iyice karıştırdın kafamı.bi de kargo olursa gümrük girer işin içine dediler isveçten mi getirtsem birileriyle nerden getirtsem lan ?!?!:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Abi şans işi valla. Amerika'dan gelen öyle 4-5 aydır ölü gibi duruyo. Ekranına garip bişeler oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 2 hafta once Barcelona'dan 180 euro gibi bir fiyata aldı bir arkadasım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Alcaksanız bimeksten almayın verdikleri 4 ipoddan 3ü bozuk çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar