Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saç kestirme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Saçımı uzun seviyorum ve lanet okul sebebiyle kısa kestirmek zorunda kalıyorum.Saçım uzunken berbere gidip kestirdikten sonra ucubeye dönüyorum(Ya da döndüğümü sanıyorum)Kulaklarımın(elf gibi)ve burnumun(laz gibi)uzadığını sanıyorum.Saçlarım uzun olmadan kendimi çıplak gibi hissediyorum.Saçımı bir türlü şekle sokamıyorum.Zaten lanet saç kıvırcık!Aynaya bile bakamıyorum 1 ay boyunca..
GrrRRRRrrr...[signature][hline]...Peh..
Mesaj tarihi:
eee bizden ne dememizi bekliyorsun ?[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun ünide uzatırsın artık[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Saçın uzun aklın kısa olup derlerin 0 olacağına kestir yani noolmuş? Hoyrat bişiy.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
La'unva Solmai @ Eclipse - SWG

[/b]
Mesaj tarihi:
benim "Gunaydin uyusuk" modelim var... sekilledirmesi cok kolay hemen anlatiim:

aksam yat, sabah kalk, aynaya bak... iste o aynada gordugun model, aynen devam gune...[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
...a Dream for the Blind...
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
Benim de "fışıııııııııııık avçunu yala yılışık" modelim var ama anlatmıyım.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
La'unva Solmai @ Eclipse - SWG

[/b]
Mesaj tarihi:
said:
XanThie, 12 January 2004 20:04 tarihinde demiş ki:
güzel saç modelleri varsa resimlerinizi koysanıza buraya..

http://pimpsare.us/up/files/deli8u87.jpg 3 ay önceki saçlar. bu resmimi favori icin kullanırım. kuaför bir ark var photoshop ıle çizerim favoriyi öbürsü gun aynısını yapar bana :)[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Mesaj tarihi:
benim bahanem var hocam kafamda dikiş izleri var ondan kesmiyorum rezil olurum diyorum bişi demiyolar:) Esası cidden var hatta Ters A şeklinde olduğu için satanik felan sanıolar[signature][hline]irc.stratics.com port 6667
#mix_reborn
Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin!
Detaylı bilgi
Mesaj tarihi:
lol Chemi çok zekisin sen ya ahah.

Bende yaklaşık 3 aydır uğramadım berbere. Ön taraftaki saçlar çeneme kadar deyiyor. Sabahlar Jöle sürmeden okula gidersem okula almazlar kovalarlar yani o derece :)
Aslında yazın başından beri yani Hazirandan beri en fazla 2 kere gitmişimdir berbere.
Lise sondayım allahtan fazla karışmıyorlar bize saç-sakal geziyoz yoksa cidden böyle okula gidilmez yani tarzan gibin.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
Şu okul bitsin elimdede electrom olacak o zaman bende uzatacağım berbere gitmekten baygınlık geliyor.Yine mi o herif diye.[signature][hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology

• Yeni Oluştur...