InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Saçımı uzun seviyorum ve lanet okul sebebiyle kısa kestirmek zorunda kalıyorum.Saçım uzunken berbere gidip kestirdikten sonra ucubeye dönüyorum(Ya da döndüğümü sanıyorum)Kulaklarımın(elf gibi)ve burnumun(laz gibi)uzadığını sanıyorum.Saçlarım uzun olmadan kendimi çıplak gibi hissediyorum.Saçımı bir türlü şekle sokamıyorum.Zaten lanet saç kıvırcık!Aynaya bile bakamıyorum 1 ay boyunca.. GrrRRRRrrr...[signature][hline]...Peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 eee bizden ne dememizi bekliyorsun ?[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Hayır sen esasında peri kızının güzelliği Brat Pitin yakışıklılığına benziyorsun saçın kesilmişken :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ehe yeni kestirmiştim onun etkisiyle üzgünüm ühü..[signature][hline]...Peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Sıkma canını..[signature][hline]ilk o vardı.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 geçmiş olsun ünide uzatırsın artık[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Eywallah saol moralim düzeldi heh heh...:)[signature][hline]...Peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XanThie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 güzel saç modelleri varsa resimlerinizi koysanıza buraya..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Saçın uzun aklın kısa olup derlerin 0 olacağına kestir yani noolmuş? Hoyrat bişiy.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 benim "Gunaydin uyusuk" modelim var... sekilledirmesi cok kolay hemen anlatiim: aksam yat, sabah kalk, aynaya bak... iste o aynada gordugun model, aynen devam gune...[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Benim de "fışıııııııııııık avçunu yala yılışık" modelim var ama anlatmıyım.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ben uzatmaya basladım 1 aydır berbere gıttıgımde kat kat kestırıyorum iç içe bakalım nasıl olacak,boyle kısa kısa bay geldı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Gecen sene aynısını benım başıma geldi. Okuldan sogudum sonra. yok favorileri kes o saç ne vs vs baydı. surat uzun . saçı ve favoriyi kesınce kel gibi kalıyorsun. sen bılirsin.[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nizsaints Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 aslında neyi kestirdiğini tam anlamıyla çıkartamadim :)[signature][hline]Nixnix RuLaZzZ HiPeRaCtİvS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: XanThie, 12 January 2004 20:04 tarihinde demiş ki: güzel saç modelleri varsa resimlerinizi koysanıza buraya.. http://pimpsare.us/up/files/deli8u87.jpg 3 ay önceki saçlar. bu resmimi favori icin kullanırım. kuaför bir ark var photoshop ıle çizerim favoriyi öbürsü gun aynısını yapar bana :)[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 benim bahanem var hocam kafamda dikiş izleri var ondan kesmiyorum rezil olurum diyorum bişi demiyolar:) Esası cidden var hatta Ters A şeklinde olduğu için satanik felan sanıolar[signature][hline]irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! Detaylı bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 lol Chemi çok zekisin sen ya ahah. Bende yaklaşık 3 aydır uğramadım berbere. Ön taraftaki saçlar çeneme kadar deyiyor. Sabahlar Jöle sürmeden okula gidersem okula almazlar kovalarlar yani o derece :) Aslında yazın başından beri yani Hazirandan beri en fazla 2 kere gitmişimdir berbere. Lise sondayım allahtan fazla karışmıyorlar bize saç-sakal geziyoz yoksa cidden böyle okula gidilmez yani tarzan gibin.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Şu okul bitsin elimdede electrom olacak o zaman bende uzatacağım berbere gitmekten baygınlık geliyor.Yine mi o herif diye.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar