Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft serverlari ile ilgili bilgi istegi

nedanko

Öne çıkan mesajlar

zaugna bu soruyu kime soruyorsun bilmiyorum da ben cevaplayayım =)

dediğim gibi; sorun arkadaş oyunları değil zaten. ama ben wepla'da bir oyuna başladıysam ve arkadaşlarım geldiyse, mevcut başlamış oyundan çıkmam. işte paticik'te olmayan kurallar burada devreye giriyor zaten.

yani burada "arkadaş oyunu abi, ne suçumuz var" moduna giren kişiler biraz olayı basite indirgiyor. yeri gelince oyundan çıkmadılar mı? arkadaş arkadaşa oynuyorsanız, peki de.. her zaman öyle olmuyor işte.. aralarında başkaları da oluyor ve öyle rahat davranışları kimse kabul etmek zorunda değil. çünkü burası PUBLIC bir sunucu. ve yine zamanında bu lafı dedim diye ne laflar yemiştim..

merak ediyorsanız, paticik'te toplam 3 oyun oynadım ben.. ama forumlarda takip ediyorum. in-game herhangi bir hareketle problemim olmaz. yani kill çalan çalsın, bd yapan yapsın.. bir şey diyemem.. en fazla onlarla oynamamaya çalışırım. ama konu quit ise, hakaret ise herkesin laf söylemeye hakkı vardır. yönetim'in de haklılara destek olması gerekir. eğer yönetim bu konuda kararlı olmazsa, zaten oyuncular bu işin içinden çıkamaz. o yüzden ben burada oyuncuların (ne kadar iyi niyetli olursa olsun) bir çözüm getirebileceğini de düşünmüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

once disardan adam almiyosunuz oyunlara deniyodu, simdi disardan aldiginiz adami atiyosunuz diyosun, karar verin. icerden olanlarda disarda kaliyo, icersi disarsi diye bisey yok gerce, bi de tabi herkesin server olamamasi sorunu var, bazen 10+ adam oluyo ama oyun acabilicek olmayinca herkes cikiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Ractamainus said:
bence sorun arkadaşların beraber oynama isteği değil. isteyen, istediğiyle oynama hakkına sahiptir ama bunu public server'da yapıyorsa, belirli kurallara sadık kalması gerekir. eğer böyle kurallar ve yaptırımları yoksa (ki paticik'te şu anda yok), sunucunun da gelişmesi zordur. paticik daha iyi bir sunucu olmak için kurallar oluşturmalı ve buna göre denetlenmeli.

öte yandan ben de patch olarak 1.21'i tercih ederim.

Ractamainus said:
zaugna bu soruyu kime soruyorsun bilmiyorum da ben cevaplayayım =)

dediğim gibi; sorun arkadaş oyunları değil zaten. ama ben wepla'da bir oyuna başladıysam ve arkadaşlarım geldiyse, mevcut başlamış oyundan çıkmam. işte paticik'te olmayan kurallar burada devreye giriyor zaten.

yani burada "arkadaş oyunu abi, ne suçumuz var" moduna giren kişiler biraz olayı basite indirgiyor. yeri gelince oyundan çıkmadılar mı? arkadaş arkadaşa oynuyorsanız, peki de.. her zaman öyle olmuyor işte.. aralarında başkaları da oluyor ve öyle rahat davranışları kimse kabul etmek zorunda değil. çünkü burası PUBLIC bir sunucu. ve yine zamanında bu lafı dedim diye ne laflar yemiştim..

merak ediyorsanız, paticik'te toplam 3 oyun oynadım ben.. ama forumlarda takip ediyorum. in-game herhangi bir hareketle problemim olmaz. yani kill çalan çalsın, bd yapan yapsın.. bir şey diyemem.. en fazla onlarla oynamamaya çalışırım. ama konu quit ise, hakaret ise herkesin laf söylemeye hakkı vardır. yönetim'in de haklılara destek olması gerekir. eğer yönetim bu konuda kararlı olmazsa, zaten oyuncular bu işin içinden çıkamaz. o yüzden ben burada oyuncuların (ne kadar iyi niyetli olursa olsun) bir çözüm getirebileceğini de düşünmüyorum.

tekrar tekrar okuyun efendim.. hiç bir zaman arkadaş oyunlarına laf etmedim. oyun başladıktan sonrası önemli..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
http://www.dotaturkiye.com/bnet/

türkiyedeki dota sunucularindan biri warcraft versiyonunu 1.21a yaptıktan sonra dosyalar bölümünden setupi indirip yada sadece reg dosyasını indirip girebilirsin,lagsız ama bolca noob ve leaverin bulunduğu server,şu an itabiriyle banlistime 200 e yakın kişi bulunmakta bu serverda.

http://eurobattle.net/

burasida yabanci server kullanıcı sayısı bir hayli fazla genelde pro seviyesinde oyuncular bulunur,server versiyonu 1.21a türklerden çok çektikleri için bi ara türk ip lerini banlamışlardı ama şu an oynayabiliyoruz,yalnız oyun kuranlar türk olduğunu görünce genelde oyundan atarlar :D,arada noob game de kurulur.
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:
eurobattlenete regini calistirdim.
you are trying to connect to invalid battlenetserver falan dio.
orjinal oyun mu istio bunlarda?

diger serverdada boyle yapti dotatrdede
manuel baglan nete falan dio.hata nedir?

forumlarda yeni reg diye bir baslik olucakti, yeni bir reg cikti iste onu bul indir reg yuzunden giremiyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...