ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 abi, şu zamana kadar "kenk" oyunlarına karşı çıkmış olan bir insan olarak soruyorum: 5v5 ap oyun açsan waxxide, oyuna 5 arkadaşın gelse senin takımından olacak, tanımadığın bir insanı kendi takımına alır mısın? şahsen, ben almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 zaugna bu soruyu kime soruyorsun bilmiyorum da ben cevaplayayım =) dediğim gibi; sorun arkadaş oyunları değil zaten. ama ben wepla'da bir oyuna başladıysam ve arkadaşlarım geldiyse, mevcut başlamış oyundan çıkmam. işte paticik'te olmayan kurallar burada devreye giriyor zaten. yani burada "arkadaş oyunu abi, ne suçumuz var" moduna giren kişiler biraz olayı basite indirgiyor. yeri gelince oyundan çıkmadılar mı? arkadaş arkadaşa oynuyorsanız, peki de.. her zaman öyle olmuyor işte.. aralarında başkaları da oluyor ve öyle rahat davranışları kimse kabul etmek zorunda değil. çünkü burası PUBLIC bir sunucu. ve yine zamanında bu lafı dedim diye ne laflar yemiştim.. merak ediyorsanız, paticik'te toplam 3 oyun oynadım ben.. ama forumlarda takip ediyorum. in-game herhangi bir hareketle problemim olmaz. yani kill çalan çalsın, bd yapan yapsın.. bir şey diyemem.. en fazla onlarla oynamamaya çalışırım. ama konu quit ise, hakaret ise herkesin laf söylemeye hakkı vardır. yönetim'in de haklılara destek olması gerekir. eğer yönetim bu konuda kararlı olmazsa, zaten oyuncular bu işin içinden çıkamaz. o yüzden ben burada oyuncuların (ne kadar iyi niyetli olursa olsun) bir çözüm getirebileceğini de düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 server public, oyunlar private. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 public server'dan bulduğun oyuncuyu, oyununa aldıktan sonra o oyun private değildir. atamazsın. tabii o sunucunun kuralları olursa.. kolpadan şeyler uydurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 once disardan adam almiyosunuz oyunlara deniyodu, simdi disardan aldiginiz adami atiyosunuz diyosun, karar verin. icerden olanlarda disarda kaliyo, icersi disarsi diye bisey yok gerce, bi de tabi herkesin server olamamasi sorunu var, bazen 10+ adam oluyo ama oyun acabilicek olmayinca herkes cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Ractamainus said: bence sorun arkadaşların beraber oynama isteği değil. isteyen, istediğiyle oynama hakkına sahiptir ama bunu public server'da yapıyorsa, belirli kurallara sadık kalması gerekir. eğer böyle kurallar ve yaptırımları yoksa (ki paticik'te şu anda yok), sunucunun da gelişmesi zordur. paticik daha iyi bir sunucu olmak için kurallar oluşturmalı ve buna göre denetlenmeli. öte yandan ben de patch olarak 1.21'i tercih ederim. Ractamainus said: zaugna bu soruyu kime soruyorsun bilmiyorum da ben cevaplayayım =) dediğim gibi; sorun arkadaş oyunları değil zaten. ama ben wepla'da bir oyuna başladıysam ve arkadaşlarım geldiyse, mevcut başlamış oyundan çıkmam. işte paticik'te olmayan kurallar burada devreye giriyor zaten. yani burada "arkadaş oyunu abi, ne suçumuz var" moduna giren kişiler biraz olayı basite indirgiyor. yeri gelince oyundan çıkmadılar mı? arkadaş arkadaşa oynuyorsanız, peki de.. her zaman öyle olmuyor işte.. aralarında başkaları da oluyor ve öyle rahat davranışları kimse kabul etmek zorunda değil. çünkü burası PUBLIC bir sunucu. ve yine zamanında bu lafı dedim diye ne laflar yemiştim.. merak ediyorsanız, paticik'te toplam 3 oyun oynadım ben.. ama forumlarda takip ediyorum. in-game herhangi bir hareketle problemim olmaz. yani kill çalan çalsın, bd yapan yapsın.. bir şey diyemem.. en fazla onlarla oynamamaya çalışırım. ama konu quit ise, hakaret ise herkesin laf söylemeye hakkı vardır. yönetim'in de haklılara destek olması gerekir. eğer yönetim bu konuda kararlı olmazsa, zaten oyuncular bu işin içinden çıkamaz. o yüzden ben burada oyuncuların (ne kadar iyi niyetli olursa olsun) bir çözüm getirebileceğini de düşünmüyorum. tekrar tekrar okuyun efendim.. hiç bir zaman arkadaş oyunlarına laf etmedim. oyun başladıktan sonrası önemli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Kim nerde çıkmış oyundan arkadaşı geldi diye ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 http://forum.paticik.com/read.php?34,2043213 hesap sorma/isyan modu yakismadi ekmekcim.. oyle bir olay olmus ki oldu deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Çok yapıldı zamanında. Ama artık rastlamıyorum böyle şeylere, çok şükür sdsf. Topic imbaymış sdfhasgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 . (pati wc3pach için yardım demişdim ama buldum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 nerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ya şu versiyonu 1.21a yapın artık yav,eurobattle bile 1.21a da,bi kaç gençe dota oynamayı öğretiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 paticik serverina ve bir kac kalabalik daha cok noobların olucagi serverlara girmek için neler yapilcagini anlatan konulara link verebilcek var mi? 1-2 gun oynamıslıgım var sadece şimdi yeniden kuruyordum oyunu,bir kac link verin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 http://www.dotaturkiye.com/bnet/ türkiyedeki dota sunucularindan biri warcraft versiyonunu 1.21a yaptıktan sonra dosyalar bölümünden setupi indirip yada sadece reg dosyasını indirip girebilirsin,lagsız ama bolca noob ve leaverin bulunduğu server,şu an itabiriyle banlistime 200 e yakın kişi bulunmakta bu serverda. http://eurobattle.net/ burasida yabanci server kullanıcı sayısı bir hayli fazla genelde pro seviyesinde oyuncular bulunur,server versiyonu 1.21a türklerden çok çektikleri için bi ara türk ip lerini banlamışlardı ama şu an oynayabiliyoruz,yalnız oyun kuranlar türk olduğunu görünce genelde oyundan atarlar :D,arada noob game de kurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 eurobattlenete regini calistirdim. you are trying to connect to invalid battlenetserver falan dio. orjinal oyun mu istio bunlarda? diger serverdada boyle yapti dotatrdede manuel baglan nete falan dio.hata nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 w3l.exe ile oyuna girmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 eubattle forumlarında installer var içinde w3l.exe ve diğer dosyalar var,online oynayabilmek için warcrafta w3l.exe ile girmelisin,yapamassan söle upload ediyim rapide dosyaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 GEd said: eurobattlenete regini calistirdim. you are trying to connect to invalid battlenetserver falan dio. orjinal oyun mu istio bunlarda? diger serverdada boyle yapti dotatrdede manuel baglan nete falan dio.hata nedir? forumlarda yeni reg diye bir baslik olucakti, yeni bir reg cikti iste onu bul indir reg yuzunden giremiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 tesekurrler wl3 dosyasiyla oldu. eurobattlenette oynuyorum biraz biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 "şu an itabiriyle banlistime 200 e yakın kişi bulunmakta bu serverda. " nası becerdin o kadar kişi bulmayı o serverda :) ben 20 de fazla insan görmedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 EagleEye said: "şu an itabiriyle banlistime 200 e yakın kişi bulunmakta bu serverda. " nası becerdin o kadar kişi bulmayı o serverda :) ben 20 de fazla insan görmedim :P kendin sorup kendinmi cevaplıyorsun ne oluyor? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 toshie ömden istemişti, bilg. yoktu, dvdleren baktım buldum, ama tam nickini yazamadığımdan ömden gönderemiyorum http://rapidshare.com/files/121946044/ban_list.xml.html 1 sene öncenin ama emeğe saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toshieee Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 dosya yapısına baktım php ile rahatlıkla birleştirebilirim, finallerim bitince basit bir versiyonunun linkini koyarım buraya, daha sonra isteğe göre geliştiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar