Miraul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 her 10 sn de bir dc oluorum kafayi yicem. BÖLGE:BAKIRKÖY-YEŞİLKÖY ARIZA NEDENİ:GREV NEDENİ İLE HEADEN KONTUROL MERKEZLİ OLDUĞU İÇİN ARIZA EKİPLERİ MÜDAHALE EDİLEMİYOR. birde bu cikti basima iyicene gg oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Cumhuriyet mitingleri bile işe yaramadı bu ülkede.. 3-5 kişinin telekom protestosu mu işe yarayacak. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 WoW PKK ya destek veriyor kampanyası başlatalım bir sürü kişi oyunu bırakır rahatlarız mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Ben oynamaya devam ederdim heralde. Coca cola da terore destek veriyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 yürüyüş yaparkende dc yemeyinde cok komik olur yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 kendinizi fiber optik kabloyla telekomun kapisina baglayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 onu da makasla kesiyolar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 hiç bir yararı olmaz. ha sıkıldıysanız komik bir anı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar