pipo_14 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 yazık oldu aslında... iyi pozisyonları degerlendiremedik ilk yarıda ikinci yarı fişi cekti gs anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 gecmiş olsun izlemedim macı ama guzel oynamadı diolar lincoln de oynamamıs heralde oyle olunca gs de bitiyo tabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 yazık oldu, ilk yarıda kaçanların telafisi olmuyor işte. neyse gs gruptan rahat çıkar zaten. hatta 2. olacağına 3. olsun daha iyi. uefa kupasında 2. olmak bana pek mantıklı gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ya carrusca bildigin iyi bir topcu. Form tutmasina izin vermeden herkes yorum yapiyor ya. Adam arjantin Under-21 de banko oynayan o nesille beraber gelmis bir topcu, teknik acidan da cok yetenekli ama siz gidip bir adami macin son 20dksinda sokarsaniz ve hep takim yenilirken sokarsaniz boyle futbol taraftarlarina basarisiz olarak lanse ettirirsiniz. Adamin Galatasaraya geldiginden beri oynadigi 90 dakika yok. Turkiye Kupasi maclari disinda 3 maca ilk 11 de basladi. Biri Liverpool 3-2 kazandigimiz mac ki gayet iyi oynadi. 2incisi Ligin ilk haftalarinda kafa golu attigi mac. 3uncusu de Sion maci. Sion macinda taktik degisiklik yuzunden cikmasi gerekti, cikti. Butun bu kosullar altinda bu futbolcuya kotu diyebilmenizi anliyamiyorum. Izleyemediginiz bir adam nasi kotu olabilir? Neye gore karar veriorsunuz? Bir de nonda'nin performansini umit karaninkinden basarili bulunmasi sacma. Nondan bi kere gecirdigi ciddi sakatlikdan dolayi cok ama cok korkak oynuyor. Ayni fiziksel ve surat yapisina sahip Drogba'nin gosterdigi kuvvetin 10da 1ini bile gosteremiyor. Sakatlik o adami bitirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 fenerin cenabetliği bize mi geçio ne :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 rLx'in Carrusca konusundaki yorumuna +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 harbiden nonda çok korkak oynuyor kontra ataklarda arkasını dönmeye korkuyor adam en yakın oyuncuya pas atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 nondanin yasadigi sakatliklarin aynisini 2 dizimden de gecirdim ben bile korkak oynamiyorum hali sahalarda amma velakin 6 kez sakatlandim :D korkak oynasam kardayim sanirim :) ya neyse oyle bisi iste o kadar ciddi bir sakatlikdan sonra tekrar toparlamak cok zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 noluyo lan! lincolnsüz olmuyo mu yahu!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom_was_here Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Gerçekleri tarih yazar, tarihide ancak gönül yazar B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 auhauah :D fener marşını da biliyosundur sen kesin. yaa.şak fenerbahcee ne mutlu seni napana falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 güzel tatlı bir bahar siyah beyaz oglanlar'ı bilir o sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar