Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Bordeaux

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
show tv veriyor. ilk yarı rahat 3-0 olabilirdi en az, umarım ikinci yarıda atarızda rahatlarız yoksa bir gol yer bizimkiler heyecana kapılabilirler.
Mesaj tarihi:
gönüller bir olsun da kazanalım eheh. hasan kendini aşıyor bu maç cidden. araya aynı şekilde 3 güzel pas attı valla devamı gelsin de gol olsun biri artık. zaten blanc direk farketti ve savunma göbeğindeki bir adamı değiştirdi ama nafile yine geçiyor top aynı şekilde.
Mesaj tarihi:
GS'nin ikinci yarı ucuz bir gol yiyip, üstüne moral bozukluğuyla ikincisini de yiyip kaybetmesini istemiyorum; sonra UEFA kupası gruplarından enençıkamadık ahh keşke o Bordeaux maçını da kazansaydık böyle mi olurdu demek istemiyorum...
O sebeple 1-0 olsun da bizim olsun
Mesaj tarihi:
ilk 10 dakika bordo yüklendi ama sonra gs dengeyi sağladı.zaten sonrasında uzun bir topta ümit karnaı düşürdüler penaltı oldu. nonda penaltıdan golü attı ama ondan sonra rahat 3 hatta 4 tane %100lük gol pozisyonunu kaçırdık. iyi oynuyoruz yani ama bir tane daha atıp rahatlamak lazım yoksa bir tane yedik mi moral bozukluğu ile gitmeyelim bu güzel oyunla.

edit: aslında benden çok pis spor yorumcusu olurmuş, o ışığı gördüm kendimde sdf.
  • Yeni Oluştur...