Dela Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 arkadasim, aurasindan midir nedir daha nevermorela galibiyet yuzu goremedim =/ bir daha vermeyin lutfen bana. droplamayin ey key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 DotA'da bile PvE'den item yapanın PvP'de avantaj sağlaması içler acısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 adamla 2 kere aynı takımda olduk galiba 3 veya 4 kere oynadı ve 2 sinde çok süper oynarken gg oldu orda biraz benimde ÇOK İYİ OLMAM oyunu değiştirdi bundanda drop lanetlisin dela ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Item buildin yanlis, ondan olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Lothars kasmayanlar düşüyormuş böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 yanlis manlis, klasik lothar + deso buildi yerine tinker + zeus varken bkb + hyper tercih ettim. sonra hazir bi ton farmladim bi de buriza yapayim dedim. ultiyi de 1 kere bile atmadim. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Gerek yok lothara. Dela nın builde +rep. Yalnız deso eksik =/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Host ben olsam ağlardı bu herif bi de customladın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 delanın builde rep de, ulti de feci be lotharla kullanılınca. late game'de kullanışsız olsa da, cici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 aga yok sabancinin guc kalkanlarinda dalgalanma oldu 3 kisi gittik sirayla =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 dagger lazım nevermore a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Dagger Travel Skadi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bkb yerine 1 hood daha isini görürdü. Zeus la Tinker da yalan olurdu hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 1k hp'm varken hood alsam ne olur almasam ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bkb nin verdigi hpye kaldiysan. Peeh :P Git Hot kas o zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 triple winz bence bkb, hem cikarken +10 str, sonra dmg, sonra avatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Beni izle o zaman nevermore ile ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Theridone said: bkb yerine 1 hood daha isini görürdü. Zeus la Tinker da yalan olurdu hem. LOL. Bi kere tinker a karşı hood yapılmaz, asıl damagı precise damage veren lazer, yani hooddan etkilenmez. İkincisi 1k hp li heroya hood yapılmaz. Üçüncüsü magic resist seni disabledan korumaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Ekmek said: Theridone said: bkb yerine 1 hood daha isini görürdü. Zeus la Tinker da yalan olurdu hem. LOL. Bi kere tinker a karşı hood yapılmaz, asıl damagı precise damage veren lazer, yani hooddan etkilenmez. İkincisi 1k hp li heroya hood yapılmaz. Üçüncüsü magic resist seni disabledan korumaz. Vay be Tinkerda Sadece Lazer diye bi skill varmis onu da ogrenmis oldum. Zeus nere gitti haci ? bide precise nedir yaw piercing deilmiydi o ? ben 1k hp li heroya da 500000k hpli heroyada hood cikarim karsida mage varsa. kthxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 disabler varsa karsıda bkb daha mantıklı. disabler olmasa bile bkb yapılır, ama hood da yapılır. heralde adamların karşısında stun vuran eleman vardı da bkb yapmış, mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bkb yerine 1 hood daha isini görürdü. Zeus la Tinker da yalan olurdu hem. Zeus ve tinker bkb ile de yalan olur kullanmayı bilirsen. Vay be Tinkerda Sadece Lazer diye bi skill varmis onu da ogrenmis oldum. Lazer tinkerın main dd si, hood seni lazer e karşı korumaz, ayrıca verdiği miss debuffını da acı acı yersin. Zeus nere gitti haci ? BKB açınca öldü zeus. bide precise nedir yaw piercing deilmiydi o ? Değil. ben 1k hp li heroya da 500000k hpli heroyada hood cikarim karsida mage varsa. L2math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Öfkenizi Penth'e kusun beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Yargılama olmuş burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar