Sorj Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 warmı bildiğiniz mesela Ben bişey satmak istiyorum nası satıcam? ne lazım napmam lazım? hangi populer siteye koymam lazım? yardım ederseniz cok sevinirim ya =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 eBay? baskuda.net falan vardı[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 satiyorum.com[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ya beyler ben satacam ben böyle siteye upload edecem fiyat koyacam falan[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 satıcı. pis.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 sfdfghlgujsıoguhd abi sıyırdınızmı ya bana kıllık olsun die mi yapıonuZ?[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 www.gittigidiyor.com Ben 180 milyonluk satış yaptım geçen ay. Hiçbir sorun çıkmadı. Gayet tıkır tıkır..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ya abi oyundan anlayan elemanlar varmı? var diyelim everquest i satışa cıkarcam alacaklarmı aylık para vermeye razı olcaklarmı?? söle amazon mu ne öle yerler yokmu? cok populer amerikan ingiliz falan peki buldum diyelim fransız birini nası ona paramı yollamasını söyliyecem?[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Ücret alabilmen için site kurmalısın.bak sen satış sitesi kurmak istiyorsun. Bunun için önce sistemini yaz. Ya da satın al. Ya da oscommerce i modifiye edebilirsin. Ondan sonra bir bankayla görüş. Sana kredi kartı ile satış izni versinler(web pos). Veya pay-pal gibi uluslarası yerlerlede anlaşabilirsin...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 anlamadın sen dön başa bende everquest var onu bi populer sitede Search edince bulmalarını sağlıyacağım almak isteyenler click me for buy gibi abuk sabuk linklerle kredi kartıma parayı yollamasını sağlıyacam? hangi siteyi önerirsiniz? ebay gibi bişey arıyorum ya[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar