regulus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 evet arkadaşlar aramlarım sonucu bu fragmana ulaştım i-mesh üzerinden hobbit trailer diye paylaşıma açtım december 19,2006 diyor sonunda ian mckellen andy perkins gene oynuyor samug falan güzel olmuş.bildiğim kadarı ile film çekilmedi ama fragman çekimi yapılmış 19 mb 2 dakika kadar[signature][hline]Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 smaug olmasın o :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 filmin olup olmayacağı belli mi ki fragman nası çekiliyo ?!?![signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 arattım zaten çıkmadı :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ehe şimdi arat bu arada ne bileyim yapmışlar baya hoş bir fragman smaug bu arada evet güzel sallamışım :)[signature][hline]Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Lord of the rings III Return of the King Leaked Trailer benim indirdiğim yerin tam adı direk return of the king yazarak bulunabilir[signature][hline]Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 regulus imeshteki nick nedir ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 yukarda yazdığımından indir hem benden indirmen çok uzun sürer(128/32) hem de i-mesh çok açık değil[signature][hline]Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 röah 2006 diyor.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 O fragman gerçek değil!!! bu konu çoğu yerde tartışıldı, parmağımda tüy bitti. O bir FAN tarafından hazırlanmış FAN trailer. Başka filmlerden alınan görüntüleri birleştirerek yapılmış. Müzik olarakta Requem for a Dream'in Tim tarafından yapılmış remix'i kullanılmış. Evet Hobbit'in çekileceği Peter Jackson tarafından onaylandı fakat film King Kong'tan sonra çekilmeye başlanacak. buda demektir ki en erken 2007 yılında göreceğiz. 2006'ya kadarda herhangi bir trailer yayınlanmaz.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ama ama gandalg elfler hepsi gerçekti smaug un şehrin üzerinde uçuşu kadar nasıl gerçek olmaz çok gerçekçiydi....[signature][hline]Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 lathspell parmakta tüy varmıdır :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 gelmiyo dosya deli etti be biriniz sunu bi yere upload etsede somursek fln[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: regulus, 13 January 2004 00:04 tarihinde demiş ki: ama ama gandalg elfler hepsi gerçekti smaug un şehrin üzerinde uçuşu kadar nasıl gerçek olmaz çok gerçekçiydi.... Dedim başka filmden alınma o görüntüler diye. Gandalf'ın, Bilbo'nun gözüktüğü sahneler zaten LOTR'nin ilk filminden alınma, Smaug'un şehrin üzerinde uçtuğu sahnede başka bir filmden alınma. Yani anlayamıyorsanız zaten bişey diyemem.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar