Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni yılın ilk saatleri :: antalya

Wendigo

Öne çıkan mesajlar

antalyada kaç yıldır oturuyosun ve nerde oturuyosun okuyomusun napıyosun bi sölesene..[hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr:
Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?..
DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı
Ben:Höyk!?
DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün...
Sosyal ağlarda paylaş

wendi kardiş.. ben 7 yıl alanya 7 yıl da antalyada yaşadım.. bu sene işte ünv kazandım da izmite geldim.. ösledim oraları hemnde çokk.. antalyada alanyada fethiyede fln yaşamayan bizlerin nasıl birer ortamda büyüdüğümüzü ne denli de duygusal insanlar olduğumuzu bilemezler.. yani kaç kişi burda kumsalda ateş başında sabahlamanın zevkibiliyor olabilirki eheheh.. şu an izmiştteim fekat bir haftaya allah kısmet ederse anatlayaya geliceem.. bende konyaaltında oturuorum liman mahallesi.. bilirsin oraları çok tatlı yerlerdir.. bak beklerim seni.. gel o mahalleye.. burda barış kimdir yada nerdedir diye kime sorarsan sor gösterirler.. :D nese kariş sonna görüşmek üzre byes..[hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Yılbaşında yağmur yağmış antalyaya ben pazar günü geldim.
Wendigo geçen gün thebar'a bi gideyim dedim ana bi baktım yazın oldugu yerde yok yukarıyada çıkmadım canlı müzik çalmıyodu bende gizli bahçeye gittim.orasıda çok piyasa olmuş thebar gibi eheh. sevmedim.
kaleiçi sux artık benim için.beachpark da bi kaç yer var kışında iyi oluyomuş deniz kenarı valla cafe ortamı şömine,deniz sessiz sakin.(müzik varda ses aşırı değil)
belki rock barlar artık hoşuma gitmiyo bilemiyorum...[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum.
Sì man i yulman nin enquantuva?

expn.go.com
Sosyal ağlarda paylaş

abi wodoo yu ilk duyunca ben de çok dalga geçtim ama sahipleri arkadaşlarım hatta eskiden birlikte de çalmıştık illa inat ettiler yok biz bilerek bööle seçtik diye ;)

bende pek üstlerine gitmedim.. ben'76 lıyım hatta al sana detaylı cv

wodoo dan resimler fln da var resimler kısmın da
sen nerelerdesin kimsin kimlerdensin ;)[hline]smthng about sx&drt
Sosyal ağlarda paylaş

e şimdi ben bu muhabbete katılmasam olmaz ama dimi ehehehe.. bende antalya adem tolunay anadolu lisesi mezunuyum.. şimdilerde antalyanın en ii anadolu lisesi.. evet yaa beachpark soğuk gelio bana.. orası sadece gösteriş meraklılarının mekanı ben hoşlaşmıorum.. şöle sıcak bir ortam yok antta.. hem bide çok paalı yawf.. kaleiçi çok sıkıo artık.. böhh antalyada gidilecek yer kalmamış yawf.. hem zaten bana kumsallar yeter.. topla milleti, al gitarları, al biraları, al kızları, yak etişini oyhhhhhhhhhhh... :D nese harbiden bi antalya pati buluşması yapalım.. ama bizimki accuk daha bi farklı olur ehehe.. fistan yaw ben europe için para durumunu ayarlamaya çalışıorum fekat acayip bir ikilem içinde düştüm. yeni makine almam lazım.. onu alırsam para gidio.. napsam yaa kafam çok karıştı.. seneyemi gitsek ???????? uff...[hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Eeh.. :)
Geçen 2002 Yazında Antalya-ALanya yaptım tatilde..
Antalya Güzel-Kaleiçi güzel,KonyaAltı Gerekse isminden Daha mükemmel(konya geçiyor eheh)
:]
Ama Alanya Rocks :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Jimenez artık LTDF da olamayacak...
Sosyal ağlarda paylaş

alanya akdenizde güneşin denizden battı neredeyse tek yer.. ve çoook nadide bir yerdir...[hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Dostlar bende Antalyadanım.. Yılbaşı gecesi bende Kale içinde idim saat 12.30 gibi filan Nobel Bar da idim.. Ama o Yağan yağmurun hepsi üstümden geçti neydi öle :)

Millet harbiden Toplanak Bi gün.
Ben Atatürk Lisesi Mezunuyum(Düz) yeni mezün oldum :)
Erenköy mah.denim..[hline]By Hoca Efendi
Eski Arqas Staff GM Majesty...
Bir Sana Doyamadım Birde Sabah uykusuna...
Sosyal ağlarda paylaş

biz yılbaşında antalyada arkadaşların evinde sarhoş olmakla meşguldük bide eletrikler gitti kendimiz içtik kendimiz söledik :)[signature][hline]Where is Anatolia?

Hades is Forever Paticik.Com

Kuzeyyıdızı alacakaranlıkta parlamaya çabalıyorsa,
Ay ışığı bulutların ardında tutsak kalmışsa,
Ve gözyaşlarının tuzu varsa hala dudaklarında ,
O gece sevenler ayrılmış demektir

Xanros Arkadaşımdan Alınmıştır!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...