Creel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 [Inf-AF-F]LastEXILE_ep04[763BB0B9].avi dosya adi bu olan bi anim icin extra bi codec filan mi? lazim görüntüler sanki cizilmiş cd gibi (2ci bölümden 6ya kadar) bolcana yemyesil vede kareli bi görüntü codectenmi yoksa dosyalarmi bozuk? (5 tanesi birden?) (dier animlerde böle bi sorun yoktu..)[signature][hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 www.divx.com 5.1.1 indir bi ?[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 o zaten yüklü onda radlightta vede wmvde ayni sonuc hep yesil vede kareli (cizik vcdlerde bazen görüntü karisirya..)[signature][hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Dosyalar bozuk anlattığın kadarıyla, bolcana yeşil ve kareli görüntü bir sector'de hata olduğunun işareti Boyutları ne bu dosyaların ? Nerden çektin ?[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Torrentle SuprNovadan cektim 1inci bölümü kazadan 2-9uncu bölümler torrentle sn'den bir sürü sey cekiyorum ordan ilk defa rastladim bölesi biseye? 8 bölümdemi bozuk yaa sinir.. o kadarda hevesle bekliodum[signature][hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar