Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir insanin evrimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eheh cok super :D
daha varsa yollayın bole arşiv yapıyım :P[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Laurelin Duilwen-Alliance of Light-Mix RebornUO

Mesaj tarihi:
töbe töbe demek ki böleleride var ama ilgimi çeken maço bi erkekmiş nasıl bu kadar kız gibi olmayı başarmış hayret süt banyosumu yaptı acaba[signature][hline]Where is Anatolia?
Hades is Forever Paticik.Com

[Bu mesaj Hadescik tarafından 11 January 2004 19:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

eheh bu bır sanat turu yabancı basında baya goruyorum ben. Unlu herkesı döndürüyolar :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Mesaj tarihi:
Yakışmış :p hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Evet bir evrim sözkonusu fakat, 'bir insanın evrimi' diyemeyiz, pek insandan saymıyoruz..[signature][hline]avatar
BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki:
amcig aman magici de aliriz
Mesaj tarihi:
yannız hakkatne gusel de olmuş şaka maka ama allah raslatmasın bizi bunlarla :)[signature][hline]Nanee nanee nane
Nane şekeri
Bu ne bahaneeeee
Şahaneyim şahane
Bundan sananeeee
Mesaj tarihi:
yaw dedımya bu bır sanat TG art dıyorlar arkadaşımın sıtesı var bu konuyla ılgılı ordan bılıyorum
www.gendertech.com
adresi ilgilenenler ıcın adam polıtıkaya baya meraklı amerıcan senato sıstemını o ogretmıstı bana zaten yaptıgı skeçlerden bır kacı polıtıka ıle ılgılıydı sıtede sol alt koşedekı banner a hastayım ırak savaşının amerıkaya olan malıyetının counter ı var cok tatlı bır sey her yere takmak laızm bundan :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
bonepart hemde mavi saçlı osman :-P
vay be tıp ne kadar gelişti diyorum :-P :-P :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

• Yeni Oluştur...