Absolut Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Hepsi yetmez gibi simdi anna damardan uyusturucuyada alıstırdı bebeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 en kısa nasıl söylenir bilemiyorum. bu dizi, çok ama çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 en kotu filan hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 iptal edilmiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ne ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Bende 2. sezonu izlemeye başladım bugun? İptal mi edildi buda? Öyleyse devam etmiyim izlemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 öyle bi official açıklama yok henüz, oyuncular 3. sezon için reneval beklediklerini belirttiler hatta, Scott Wolf stopped by KTLA Studios and he says that the team behind the show believes chances are very good. "Ultimately there are questions that will be answered in the finale, but it is not serving as a series end," he says. "Our story is not complete. We are anticipating a third season of the show. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 yeni bölüm geldi ama çok kötüleşti dizi artık tahammül sınırlarını aşıyor 3. sezon devam ettirirlerse ayıp valla Anna için bu bölümde yapılan öldürme planı tam bir epic fail tek güzel yanı bu bölümün tyler denen dallamanın geberişini gördüm o yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 cidden çok başarısız bi dizi ya bu. sırf salı çarşamba perşembe izliyecek bişeyim olmadıgından , bir de başlamış bulunduğumdan merak ettiğimden izliyorum. kimseye de tavsiye etmiyorum. plot: adventures of emo aliens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 bölüm mükemmeldi. b.ka sarıcak iyice heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Evr said: yeni bölüm geldi ama çok kötüleşti dizi artık tahammül sınırlarını aşıyor 3. sezon devam ettirirlerse ayıp valla Anna için bu bölümde yapılan öldürme planı tam bir epic fail tek güzel yanı bu bölümün tyler denen dallamanın geberişini gördüm o yeter ahahah dayanamdim spoilera baktim, gercekten cok ama cok onemli bir sey olmus ama umrumda olmadi. hatta sevindim... enteresan. aksama izliyim baride o sahnenin gelisini bekliyim merak edeyim az. tam tersi olur esasinda spoilerdan sonra ama bu spoilerdan sonra istahim acildi izlemek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 tek güzel şey donovan ı tekrar görmek oldu. adamlar baktılar dizi sallantıda bari masraftan kısalım diye bi kaç kişinin işini bitirdi :)) önümüzdeki sezon toparlayamazlar bence. demir maskeli adam hesabı 2 tane lisa, bi tane zencu çocuk, etti taht üstünde 3 varis. bir de anna var başlarında. muhteşem yüzyılın uzay versiyonu gibi olur 3.sezon artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 o güzel haber. bu hafta izlemek zorunda kalmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 baya ucuz ve gec kalinmis bir "shit just got real" bolumu. spo beyler bokkafali tyler geberdi, artik dizi izlenebilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Aslında dizi yeni başlıyor 3 sezon. 2 sezon boşa izlediğimizin kanıtıdır bu bölüm. Dizi bu kadar b.ktan gitmese belki bu bölüm bile olmazlardı. 10 sezon saçma sapan giderdi sonra fight! Yemişim 3. sezonunu umarım 3. sezonu çekmelerini kabul etmezler. 2 sezon sen milleti saçma sapan oyala neyse klasik dizi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 2 sezon izledik, tek final heyecanlandırdı oha meh yani ama patlar tscc'de böyle olmuştu finalde koydular çocuğu ama gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ciftlestikten sonra kfa koparmiyo mu yeaa bunlar diye uzuluyodum tam. ahusdgaso[gha[ufg bu ne abi, kim para veriyo bu dizi cekilsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 oh be bitsin artik, olmasin 3. sezon ben raziyim tum dunya oyle maymun gibi baksin uzaya dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 buda iptal, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar