Dozer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Arkadaşlar Bilgi paylaşmanın önemine olan inancım yuzunden Bilgiloji diye bir site açtık Burası tamamen bir bilgi paylaşım sitesi olucaktır. Her konuda bildiklerinizi bilmeyenlerle paylaşmak veya bilmediklerinizi öğrenmek için bu siteden faydalanabilirsiniz. Adres http://www.bilgiloji.com[hline]Bluemark a.k.a Dozer Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Bilgi payla$tıkca onem kazanir....... Tebrikler... Guzel bir çalı$ma..[hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Dw-Stronglife Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Gerçekten ihtiyacımız olan birşey... Tebrikler...[hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... _________________ Mytixodem UO Shard I [url] _-_-_-_-_-_-_-_-_-I Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Başarılar dilerim böyle sitelere ihtiyacımız var[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 ne olduğunu çözemedim ama bir ilk gibi görünüyor ve güzel bir proje gibi.. başarılar dilerim..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dozer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Bilginiz insanlarla paylaşmayı seviyorsanız ve ben bu konuyu biliyorum diyorsanız [email protected] adresine mail atarak forumda moderator unvanıyla insanlarımıza yardımcı olabilirsiniz..Hadi bayanlar, baylar...[hline]Bluemark a.k.a Dozer Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 knowledge is power.[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dozer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 up[signature][hline]Bluemark a.k.a Dozer Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Tebrikler güzel bir çalışma![signature][hline]Where is Anatolia? Seni Özledim! icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Bencede bilgi paylaşımı gelmiş geçmiş tüm kitapların etkisinden daha faydalıdır[signature][hline]Do your Best ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 hemen foruma üye oldum :)[signature][hline]Where is Anatolia? Seni Özledim! icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 patilioji :) burada iyi bir bilgi kaynağı gerçekten..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dozer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Patick de ilk linkimiz zaten forumumuzda burasının yeri doldurulamaz. Amacımız buraya rakip olmak değil. Bilgi paylaşımını çoğaltabilmek[signature][hline]Bluemark a.k.a Dozer Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Çok güzel bir fikir. İlk sayılmaz aslında ama Türkçe olarak buna yakın bir konsepti olan ekşi sözlük geliyor aklıma sadece. Eğer siteye güzel bir php/asp tabanlı bişeyler yapar ve forum dışı bir interaktivite katarsanız kaptırır gidersiniz..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikapika Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 paylaştıkca artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dozer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 İlk olmadığımızın farkındayız. Son da olmuyacağız. Bu kesin... İyi bir şeyler yaptığınızda taklitlerinzi artar. Ülkemin kaderi bu. Yapılan bir olayı iyi bir iş oldugu ve tutacağı anlaşıulınca hemen taklitleri başlar. Benzer uygulamalar çoğalır. Sırf bak bizde yapabiliriz dercesine.. AMa önemli olan yapabilmek değil devam ettirebilmektir. Ya açılan Shard sayısını emin olun ben şaşırdım 1 ay içinde sanki bin tane shard açıldı gibi geliyor. Ama devam eden shard sayısına bakın. Neredeyse 3 5 tane. Bu shar acanların %90 ı Psişik Masturbasyon peşinde. Kendilerini tatmin etmek için açıyorlar 1 bilemedin 2 ay sonra shard kapanıyor. Oynayanların emekleri gum.. Yakında portal sayısıda artacaktır. Bunuda biliyorum. Biz RUNUO serverini açmak için 1 yıdır çalışıyoruz. Bu portal projesi ise yaklaşık 6 aydır düşünce aşamasında idi ve harekete geçirdik. Şimdi sizlerden ricam şudur. Beyler bu ikiside ciddi projeler ve üzerinde çok düşünülmüş projeler. Forumlarımızı gezin. Faydalı olabileceğiniz konularda moderator olmak için mail atın. Soru ve sorunlarınızı dile getirin. Sorunu olanların sorunlarına çözüm bulun. İnternet bizlerin gelişimi için var ve onu uygun şekilde kullanmalıyız. Hadi Bayanlar, Baylar sizleri bekliyoruz. Adres belli http://www.bilgiloji.com[signature][hline]Bluemark a.k.a Dozer Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy Bilgi paylaştıkça büyür. htt://www.bilgiloji.com Sistem Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar