Sin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Bi jedi a xp kasmasinda yardimci oldum kendisiyle hos dakikalar yasadik... o anlari paylaşmak istiyorum... Arkadaş isminin gizli kalmasini istedi o sebeple sansurledim Jedi da yardim isteyebilir ha gayret... Bu saber a lair mi dayanir Kirmizi saber seni bozar ehhe [signature][hline]Sansured by sad :) mastered: Marksman, Medic, Creature Handler(1st holo), Commando... Still prog: Merchant(2nd holo) Next: Teras kasi Artist [Bu mesaj Sin tarafından 11 January 2004 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Aha bi de baydım diyosun yani yuh.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 merchant kasmaktan baydim gerci coronet in en kral noktasina diktim vendoru evin isminide free holcoron inside yaptim bugun 5k xp geldi hehe toi solemisti bu taktigi[signature][hline]Sansured by sad :) mastered: Marksman, Medic, Creature Handler(1st holo), Commando... Still prog: Merchant(2nd holo) Next: Teras kasi Artist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ne ıgrenc saber o oyle ya mavı cızgı cekmısler saber dıye kakalıyolar adamlara bak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 light miymis dark miymis adam bi ogrenseydin[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 edit: sileyim, stım kullanamamak ıcın declared yada TEF olması lazımdı galıba.. [Bu mesaj AssassiN tarafından 11 January 2004 01:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: unity100, 11 January 2004 01:21 tarihinde demiş ki: light miymis dark miymis adam bi ogrenseydin adam initiate padawan olmasina yardim ediyordum daha hehe main chari rebel snrm light devam eder[signature][hline]Sansured by sad :) mastered: Marksman, Medic, Creature Handler(1st holo), Commando... Still prog: Merchant(2nd holo) Next: Teras kasi Artist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 *! silahlarını kuşanır*[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 görüntü kalitesizliği ekran kartından mı kaynaklanıyor yoksa swg, ssdaki gibi 0 atmosferi ve kalitesiz saber görüntüleri olan bir oyun mu?[signature][hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 simdi swg super mario bros i in grafik enginesi kullanilarak yapilmis bir oyun. pixelmap ile konan bmpleri boyle sagli sollu gostererek 3 boyut verir. 8 bit teknolojisinin en iyi ornegidir.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: XaYd3r, 11 January 2004 04:45 tarihinde demiş ki: görüntü kalitesizliği ekran kartından mı kaynaklanıyor yoksa swg, ssdaki gibi 0 atmosferi ve kalitesiz saber görüntüleri olan bir oyun mu? http://swg.stratics.com/content/gallery/?Cat=285 kaliteli görüntüsü olan bolca ss var burda[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Isiniz gucunuz yokmu bu saate ruyanizda SWG'mi gordunuz .Hadi dagilin yataklara :D[signature][hline]Disposal of Eclipse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 1 saat lagli bi vendorun basinda itemlarin statlerinin inmesini bekledikten sonra, uyku sersemligi ile 57/60 olan inventorye 9 parca 30-45 arasi encum sliceli 80/62 resistli full compo seti retrieve etmeye calisip da sadece left-right bicep ve eldivenlerin inventorye dustugunu, geri kalanlarin da vendorda olmadiklarini gorunce insanin uykusu ister, istemez kacio, bu saatte de ayakta kaliyo. Baska is olmadigindan da paticike mesaj yaziyo... :hrr:[signature][hline] Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse [Bu mesaj DA2019 tarafından 11 January 2004 07:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 gecmis olsun devvo... bu arada ekran kartim ge force 4 128mb ddr goruntlerin kotulugu makinemde yuklu bir phoroshop vs bulunmadigi icin jpgyi bmp ye cevirip mspaintte editleyip tekrar jpg yapip nete koydum.. olay budur yoksa ekran kartimdan son derece memnunum[signature][hline]Sansured by sad :) mastered: Marksman, Medic, Creature Handler(1st holo), Commando... Still prog: Merchant(2nd holo) Next: Teras kasi Artist [Bu mesaj Sin tarafından 11 January 2004 13:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 help plz. diyen jedi olmaz olsun kiniyorum[signature][hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 hadi desinde, bütün poollar doluyken diyenden anca kaba etimin jedi ı olur[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Invulon, 11 January 2004 15:12 tarihinde demiş ki: help plz. diyen jedi olmaz olsun kiniyorum o daldigi ayratik boru bi yaratikti 20k ham ve special protection heat %100 du master commando solo cekemez ona jedi init nasil solo ceksin hehe zaten yanlisikla daldi ona ordaki hedef bordok mare ve stud lardi o yaratik bi anda saldirdi... Bende kendimi feda ettim agroyu aldim öldüm o sırada jedi bike iyla kacti[signature][hline]Sansured by sad :) Sne v'knox eclipse FrF mastered: Marksman, Medic, Creature Handler(1st holo), Commando... Novice: Merchant & Teras Kasi sanatcisi [Bu mesaj Sin tarafından 11 January 2004 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 kınıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 destekliyorum. madem light olacak, bir bh olarak sonuna kadar destegimi veriyorum[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 sağol popeye[signature][hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 bak bide kacmis ya peh olurmu yok abi jedi medide yalan olmus aah aah nerde bizim zamanimizdaki jediler :p[signature][hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Sne bi dahakine wp atsana bende "yardim" etmeye geliyim. /evil grin[signature][hline]Madturk Master Doctor/ Expert Combat Medic/ Expert Pistoleer Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: Madturk, 12 January 2004 10:27 tarihinde demiş ki: Sne bi dahakine wp atsana bende "yardim" etmeye geliyim. /evil grin ok ama caktirmadan gelmen gerekiyor cunku eleman yanliz calismak istiyor[signature][hline]Sansured by sad :) Sne v'knox eclipse FrF mastered: Marksman, Medic, Creature Handler(1st holo), Commando... Novice: Merchant & Teras Kasi sanatcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 bu arada madturk insallah darisi basina tabi bizimde basimiza[signature][hline]Sansured by sad :) Sne v'knox eclipse FrF mastered: Marksman, Medic, Creature Handler(1st holo), Commando... Novice: Merchant & Teras Kasi sanatcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Cogu bitti azi kaldi. Ben sinin acilabilme ihtimalini sevdim Bir Jedi Atasozu[signature][hline]Madturk Master Buff Bot Eclipse RIP TOI 20*Master Jedi Whore Eclipse RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar