Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 son 2-3 aydır sürekli yorgunum, sürekli biyerlerim ağrıyo, inanılmaz uzun uyuyorum ve kimse uyandıramıyo imkansız yani, uyansam bile 2 saat halim şöyle oluyo. Kronik yorgunlukmudur bilmiyorum ama nefret etmeye başladım yavaş yavaş, ne önerilir bu durumda birine? ps: stress mtress yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 2-3 ay değil de 2-3 gündür normal ölçülerde uyumama rağmen akşam 8-9 gibi esnemeye başlar oldum...anlayamıyorum nedenini. Havalardan falan desek öyle acaip bir değişiklik olmadı son günlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ben soyliyim asiri masturbasyon kafa daginikligi yorgunluk uyku ve unutkanlik yapar valla troll icin soylemiyorum, urolog doktor var tanidik muhabbeti iyi ona sormustum direk bunu demisti kac sene once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Viktor said: ben soyliyim asiri masturbasyon kafa daginikligi yorgunluk uyku ve unutkanlik yapar valla troll icin soylemiyorum, urolog doktor var tanidik muhabbeti iyi ona sormustum direk bunu demisti kac sene oncetamam anlaşıldı sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 salgınmıdır bu yaf. bende bu aralar günde 10-12 saat uyuklar oldum. günün yarısı gidio nan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Laorx said: son 2-3 aydır sürekli yorgunum, sürekli biyerlerim ağrıyo, inanılmaz uzun uyuyorum ve kimse uyandıramıyo imkansız yani, uyansam bile 2 saat halim şöyle oluyo. Kronik yorgunlukmudur bilmiyorum ama nefret etmeye başladım yavaş yavaş, ne önerilir bu durumda birine? ps: stress mtress yok. şu olabilir; http://tr.wikipedia.org/wiki/Uyku_Apnesi çok fazla gürültüye maruz kalıyorsan gün boyunca, uzun süre aç kalıyorsan bunlardan da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bazen 2004 öncesi topiclere rastlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Hellsing said: Beyler sanırım bende var. Ya bugün ders çalışmaya oturdum ya insanın yarım saat 1 saat da uykusu gelir 10 dakika gelmezki yuh dedim. Kronik yorgunluk olan varsa biri bilgilendirsin? Nasıl kurtuluruz vs vs beslenmene dikkat et. fresh takıl. sebze ve meyve aksatma. vitamin alman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 imkanınız varsa spor yapın yüzün falan yazın bilgisayar başında otur otur bende 10 saat uyumaya başlıyorum bikaç gün hareketlenince yorulup geceleri daha derin ve verimli uyunuyo gündüzleri daha dinç olunuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Uyku apnesi uyurken düzensiz nefes alma da yorgunluğa yol açabilyor. Uyurken düzensiz nefes alıp verdiğiniz için yoruluyorsunuz. Varsa böyle bir rahatsızlığınız doktora gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 5 senelik topic yuh, aramanin gücüne inananlar varmis cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 /Escobar said: 5 senelik topic yuh, aramanin gücüne inananlar varmis cidden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar