Apache Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 2,3 haftadır uyurken konuşuyorum.Ama öyle böyle değil uyumaya başladıktan nerdeyse uyanana kadar,babam geliyor oğlum bizemi sesleniyorsun falan diye ama artık bay getirmeye başladı çünkü ne söylediğimi bilmiyorum yanı uyuyosun bıde normal hayatta konusuyoruz artık uyurkende basladı bu nası gecer? niye boyle habıre konusuyorum ben? bir bilen varsa nası gececegını cok makbule gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Bir sıkıntın var mı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 yorgunsan , kafandı bir sıkıntın varsa , düşünerek uyuyorsa ...... vb gibi sebeblerden uykunda konuşabilirsin . Bir keresinde uykumda fizik formüllerini tekrarlamıştım yarın sınav vardı :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 dersler,sınavlar dersaane hepsı canımı sıkıyorda bunyem alısık onlara =) yanı oyle uc bes dandırık sey ıcın aksam aksam konusturmaz benı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Belli olmaz . Konuşturabiliyor[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Yanında birileri yoksa konuşmanda bence hiç bir sorun yok..[signature][hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Rahat yatmaz isen konusman doğal. Yatagın eskimiş veya sen farketmeyecek sekilde seni rahatsız ediyordur. Eee günlük sıkıntının üzerine birde yatarken sıkıntı olunca vucut dayanamıyor başlıyor konuşmaya :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Yurtta kaldığım zaman zarfında bir arkadaş vardı adam yabancılarla chat yapardı.. Rüyasında ingilizce konuşmaya başlamıştı.. Sakın internet mahir olmıyalım..[signature][hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ya benim eskişehirde okuyan bi arkadaş var, uykusunda durmadan konuşuyomuş, yurtdaki oda arkadaşı bezmiş artık bundan eheha[signature][hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Bahsettiğim olay eskişehirde geçiyor adı neymiş arkadaşının?[signature][hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ben de 2 yıldır sayıklarım rüyalarımda ara ara .. sıkıntıdan ,özellikle stresten .. ha ben bi de saat sabaha karşı 4-5 gibi sorulara da cevap verebiliyormuşum sohbet babında ,odadaki arkadaşlar iyi geyik çeviriyosun diyolar .. ama sırlarımı açıklamıyomuşum .. :)[signature][hline]Geleceği düşünmüyorum ,çok çabuk geliyor nasılsa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: Absolut, 12 January 2004 12:03 tarihinde demiş ki: Rahat yatmaz isen konusman doğal. Yatagın eskimiş veya sen farketmeyecek sekilde seni rahatsız ediyordur. Eee günlük sıkıntının üzerine birde yatarken sıkıntı olunca vucut dayanamıyor başlıyor konuşmaya :) yok yok yatakta bayağı rahat ama bu aralar bilgisayarın başında fazla durdum o sıkıntı yarattı heralde,ama uyurken konusmak kadar kotusu yok ne soyledıgınıde bılmıyosuyn budnan sonra dıjıtal kameraya alacagım uykumu :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuLL Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 işin cidden zor olsa gerek :) yani düşünsene rüyanda bi kızla aile bilgisi dışında yasak ortamlarda yasak ilişkilerin yansımasını. :) sanırım hiç hoş olmaz, allahtan başıma böyle bir şey gelmedi düşmanıma vermesin derim:) neyse bence bvir doktora görünmende fayda var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: NuLL, 12 January 2004 12:39 tarihinde demiş ki: işin cidden zor olsa gerek :) yani düşünsene rüyanda bi kızla aile bilgisi dışında yasak ortamlarda yasak ilişkilerin yansımasını. :) sanırım hiç hoş olmaz, allahtan başıma böyle bir şey gelmedi düşmanıma vermesin derim:) neyse bence bvir doktora görünmende fayda var.. peder zaten doktor klasik 'bilgisayar' teshisi konuldu konulmasınada o dedıgınden bende korkuyorum acaba ne dıyorm,bılıncaltında bısuru sey var bı tanesı konusurken dılıme gelır falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 eğer öyle bişey olursa cenaze namazına gelirim :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar