UnatcoSPY Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 su an oyundayim eclipste bana yarimci olabilicek bireileri warmi anchorhead diye bi yere geldim biri sayesinde bı yardim edin yaw[signature][hline]DestryinG YouR EnemieS İsn'T EnougH YoU MusT DevouR TheiR SoulS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 oyun ismini falan verirsen daha kolay olur Gulay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 biraz cevredeki moblarla takıl ondan sonra millete katılırsın şuan xp olarak kimse sana yardım edemez[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Ben de yeni basladim ve " Beluga " olarak oyundayım su an, istersen beraber dolanabiliriz etrafta, benim de dünyadan haberim yok şu an ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Arkadaşlar /tell Forfink diyerek bana ulaşabilirsiniz Eclipse de.. biz elimizden geldiğince yenilere yardim etmeye çalişiyoruz...[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: UnatcoSPY, 10 January 2004 20:35 tarihinde demiş ki: DestryinG YouR EnemieS İsn'T EnougH YoU MusT DevouR TheiR SoulS Let us spill it all over the schools and churches, Let the bodies pile in the streets, in the end they will beg us to save them ... ;)[signature][hline]eededo tha AssaulteR -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Muhahaha koptum[signature][hline]Madturk Master Doctor/ Expert Combat Medic/ Expert Pistoleer Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar