Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft Senaryosu

Mirage

Öne çıkan mesajlar

kendimi bildim bileli blizzard'a ısınamadım. ne warcraft, ne starcraft, ne de diabloya. neden bilmiyorum. hadi diablo bir yere kadar da, starcraft ve warcraft beni hep sıktı. starcraft bir ara en iyi strateji oyunu seçilse bile..

neyse, nedenini geçelim, işin gereksiz kısımlarını da geçelim.

hiç warcraft oynamadım, warcraft 3'ü de aşırı ısrarlar üzerine gaza gelerek aldım ve human campaign'i bitirip bıraktım.

ama işin işine WoW karıştı mertlik bozuldu. direk sabırsızlıkla bekliyorum WoW'u. sorun şu, warcraft senaryosu hakkında hiçbir fikrim yok. hatta ırkları bile tam bilmiyorum, nightelf/ork/human'lar savaşıyordu sanırım wc3'te.

neyse, genel olarak warcraft kültürü nerden alabilirim oyunları oynamadan (hani gavur setting, storyline diyor...)?[hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla elımızden geldıgı kadarıyla bılgılendırmeye calısıyoruz kı warcraftı her seyıyle ınceledık hatta tarıhcesını bıle cıkarttık bıraz arastırman lazım eskı konuları gene bıle warcraft sıtesı update edılırse (kı sanmıyorum kımse takmıyor) her seyı bulabılıcegın bır kaynak olucaktır.O zamana kadar arastırıp bulman lazım...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

evet o tarih konuları çok güzel, epey yararlı. genel bilgiler de varmış, ben sırf hangi tarihte ne olduğunu yazıyor diye görmüştüm.

peki wow hangi tarihte geçecek?[hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...