Dorn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ya arkadaşlar uzun süredir ayrıydım swg'den dolayısıyla şu anda yaptığım muhtemel cahilliğin kusuruna bakmayın ama (bana göre) çok acayip bişey oldu demin. naboo topraklarında kendi kendime takılıp imp missionlar yaparken aynen şöyle bi sistem mesajı geldi: "[badge] You have recieved a new badge. (Location: hede hödö hede) gittim baktım location'a bişey bulamadım. bi tek yakında bi npc kamp vardı task verilen galba. onlarla da conver edemedim hazırda 2 görevim beklediği için. nedir bu badge, jedi mi oluyorum bi fikri olan var mı ? :o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 not: "badge" nişan, rozet, alamet vs. anlamına geliyor biliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 hmms şöyle bie sw:g forumlarına baktım da bu badge ler böyle toplanıp toplanıp biriktirilen şeylermiş galba pikaçu kartları gibi. tüh neyse artık .. [Bu mesaj OguzAmca tarafından 11 January 2004 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Bazı yerleri gezince oraya gittiğine dair badge alıyorsun :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 şu datapad de duranlar yani ? :) ee ne işe yarıyolar peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ünvan adamı examine yaptığında kudretini gösteriyor[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar