Qui Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 BilMemki İllaKi BiRi ÇıKaR ÜstÜne AlınaCaK?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Qui Lutfen Birileri ile Kavga veya Catısma Cıkartma ve Adam Akıllı Konusmucaksan Bu Forumları Terk Et tamammı? Bizim Amacımız (sırf ben degil) Gelecek Idealimizin Gercek Olması Sende Bunları Bozamaz ve Biside Soleyemezsin.[signature][hline] I did it all for the nookie, c'mon T he nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: RaVena, 11 January 2004 14:27 tarihinde demiş ki: Qui Lutfen Birileri ile Kavga veya Catısma Cıkartma ve Adam Akıllı Konusmucaksan Bu Forumları Terk Et tamammı? Bizim Amacımız (sırf ben degil) Gelecek Idealimizin Gercek Olması Sende Bunları Bozamaz ve Biside Soleyemezsin. +1 çok haklı adamlar istediği gibi konuşurz qui tatsızlık çıkarma lütfen![signature][hline]Where is Anatolia? Seni Özledim! icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 niye bütün kelimelere büyük harfle başlıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: RaVena, 11 January 2004 14:27 tarihinde demiş ki: Qui Lutfen Birileri ile Kavga veya Catısma Cıkartma ve Adam Akıllı Konusmucaksan Bu Forumları Terk Et tamammı? Bizim Amacımız (sırf ben degil) Gelecek Idealimizin Gercek Olması Sende Bunları Bozamaz ve Biside Soleyemezsin. sen daha böle l33t mode on taQıl. sonra sIponsor ArA BuLurSuN BaB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Hadescik, 11 January 2004 14:29 tarihinde demiş ki: said: RaVena, 11 January 2004 14:27 tarihinde demiş ki: Qui Lutfen Birileri ile Kavga veya Catısma Cıkartma ve Adam Akıllı Konusmucaksan Bu Forumları Terk Et tamammı? Bizim Amacımız (sırf ben degil) Gelecek Idealimizin Gercek Olması Sende Bunları Bozamaz ve Biside Soleyemezsin. +1 çok haklı adamlar istediği gibi konuşurz qui tatsızlık çıkarma lütfen! Saol Hades. Bu Arada Tazmanyak Turkce Yazsan Daha Guzel olcak :D Anlayamadım son dedigini..[signature][hline] I did it all for the nookie, c'mon T he nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 :) ben her zaman haklıların yanındayımdır. Kahramanca konuştum ama olsun :)[signature][hline]Where is Anatolia? Seni Özledim! icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 :D Saol Tekrardan Hades.. Evet Sonunda Gercekten Tum ISlemlerimi Bitirdim Connector,Script,Verdata,Full Spawn World... Yakın Bi Zamanda Sponsorda Bulabilirsek Serverımız Hizmete Gircek.. Ama Hala Sponsor Arıyoruz..[signature][hline] I did it all for the nookie, c'mon T he nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Ne kavgası hayrola? Biri birine düello teklif etti ben mi kaçırdım? Ben sadece Türkçe'nin kurallarının suyunun çıkıp çıkmadığını merak ettim. Hatta hala meraktayımda. İdeallerin yolunda da özgürce ilerleyebilirsin. Ayrıca adam akıllı konuşma ve forum terk etme kriterleri nedir?[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Qui Cok Pardon Ben O LAFını Yanlıs Anlamısım.. Cok Ozur Dilerim.....[signature][hline] I did it all for the nookie, c'mon T he nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Ya Adamlara bak ordan bi lafa atlıyolar Herşey birbirine Karışıyo Ulan Bi şeye De Karşı çıkmayın be[signature][hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar