Levent Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Bir sorun cıkmassa aranıza 7 günlük bir peryod icin geri dönucem biraz eski arakdaslarla hasret gidermek, oyunun cefasını ceken biri olarak 7 gun sefasınıda biraz surebilmek, ve icimdeki swg özlemini biraz sondurmek icin. Bu surec icersinde nickim Enaxa Wise ayrı bir acc oldugu icin Enexa Wise olucak.Friends listim asıl acc emde oldugundan dostların /tell Enexa yapmalari benim icin cok iyi olucaktır. Oyunda gorusmek uzere..[hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Bende 2 tane buddy key var gerekirse yardimci olabilirim sonrası icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 enaxa ya 1 buddy keyde benden. :P (Bu arada online göremedim seni bana tell atarsan online olduğumda eski günleri yaad(böyle yazilmiodu büyük ihtimal ama ehe :P) etme firstimiz olur.)[hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Saat 09:21 ve giriyorum su anda nickim dedigim gibi Enexa Wise olucak görusmek uzere aradaslar.[hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 su buddy key isi nedir bi soleyinde bizdede varsa verelim levemtime, doyana kadar takilsin rahat rahat.[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, master combat medic, doktora kasar ve bu seferde master artisan dedi (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 buddy key için limit yokki herkes istediği kadar alıyo zaten... ben 6-7 tane almıştım.[hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse -------------------------------------- I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 bu buddy key nedir?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 aktif bir account ile 1 haftalık deneme şifresi alıp yeni bir karakter açarak 1 hafta takılmak mümkün oluyor cicio. özlettin kendini cicio.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 [Bu mesaj Sufi tarafından 10 January 2004 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 güzelmiş yaw *!Gözleri aylardır rafta duran SWG kutusuna kayar* ben de özeldim ben de[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonguz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 beyler nasıl buddy key alcez bi anlatsanız SOE sayfasında bilgi bulamadım[signature][hline]"Time is limited, my limit is my time" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar