patara Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 herkez timer dan bahsedecek ama timer triggerini sadece bir kez kullanabiliyorum. O yüzden farkli bir şey gerekli .Full set yapim için bir script yapmaya karar verdim ama sanırım patladı :) cont.makeitem=i_shield_heater // ilk olarak kalkani yaptiriyorum src.act.timer=5 // 5 sn bekliyoruz ON=@TIMER // 5 sn bitince govdeyi yapiyoruz cont.makeitem=i_platemail_chest // yaptik Burdan sonra timer set edemem fakat arada atıyorum 5'er saniye bekletecek başka nasıl bir yol uygulayabilirim ? Şimdiden teşekkürler
patara Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Bu arada herkezin ben yaptim dedigi bs scriptlerinde ortak çıkan bir kod var :) [itemdef i_bs_dull_copper] type=t_eq_script layer=30 name=BS SET DELAY [DO NOT REMOVE] on=@create attr 090 on=@equip link= TAG.Pezzo = 7 return 0 ON=@TIMER If > == 7 link.makeitem=i_dull_copper_heater_shield elseIf > == 6 link.makeitem=i_dull_copper_platemail elseIf > == 5 link.makeitem=i_dull_copper_platemail_leggings elseIf > == 4 link.makeitem=i_dull_copper_platemail_arms elseIf > == 3 link.makeitem=i_dull_copper_platemail_gauntlets elseIf > == 2 link.makeitem=i_dull_copper_plate_helm elseIf > == 1 link.makeitem=i_dull_copper_platemail_gorget else remove return 1 endif tag.pezzo =(+-1) timer=6 return 1 Bu tamamen hatalı Belirtmek istedim Saygılar
Öne çıkan mesajlar