patara Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ins. scripti ile alakalı değil bunu biliyorum sorun ise hangi scripti kullanırsam kullanayım 4. sayfadan sonra büyü scroll'u yazdıramıyorum. Sadece ilk 4 sayfa büyüsü yazabiliyorum. Sorunu ise şu ; ONBUTTON=51 IF () && () SRC.MAKEITEM=i_scroll_flamestrike ELSE SRC.SYSMESSAGE=Bu buyu kitabinizda yok veya gerekli malzemeleriniz eksik. ENDIF () bu şekilde bir kontrol yapıldığında büyüyü kitapda görmüyor. Dediğim gibi 4. sayfadan sonra bu problem oluşuyor. Spellbook damı sorun var acaba kafayı yicem yardım pls [Bu mesaj patara tarafından 11 January 2004 18:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blueX Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 blank scroll?????????[signature][hline]vur hadi doğumgününde vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 int'in yetmiyo oLmasIn ?[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 valla olay int ile alakalıymış eyvallah saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar