mami Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Dynamic ne güzel diyorsun değil mi "Sylveria ile ilgili sorunları olan bana danışabilir" diye.Ve de yetkili imişsin....Peki arkadaşım ben sana,unreale,humaya Sylveriada oynadığım zamanlar attığım maillere neden cevap verme lütfunda bulunmadınız da şimdi buradan hayat çok güzel herşey çok güzel ben cevap da veririm şu da olur bu da olur diyerek süslemelerde bulunuyosun??????Bu konuyu kapatalım dedim ama herkes deşti durdu ve damarıma bastınız yine.Bak arkadaşım amiyane tabirle laf ebeliğine hiç gerek yok,karşında 15 yaşındaki çocukta yok.Bana Sylveria'yı sakın övme.Sana özelden mesaj atmıyacağım.Buraya yazacağım ki herkes görsün Sylveria playerlara ne kadar çok önem veriyor!!! 1-Kolayoyun açıldığından charımı silene kadar Sylveria'da aralıksız oynayıp ve iddia ediyorum online kalanlar açısından da ilk 3 e (wariorlar arasında belki 1.) girebilecek olan, 2-Sırf ben o serverda oynuyorum diye yaklaşık 10-15 kişinin Sylveria'ya geçmesini sağlayan, 3-Pk lık bittiği zaman Buccsda sabah 8 den gece 1'e kadar pvp yapıp tek başıma Brit köprüyü Brit mezarı basıp 8-10 mavi ile köşe kapmaca oynayıp servera action getirmeye çalışan,Bu sefer de pk lar artıp maviler ezilmeye başlayınca oyunda denge olsun diye arkadaşlarımla mavi olup guild kurup brit mezar ve köprüyü sabahtan akşama kadar elinde tutup mezarda skill kasmak isteyip de kasamayanların(newbie centeri tercih etmeyenler var)rahatlıkla skill kasmasını ve mavilerin pklara karşı koyması gerektiğini v.s v.s rp ile frp ile mavi arkadaşları pklara karşı örgütleyen sonra 20-25 kişi toplu halde Buccs'a Calimport'a,Deluci'ya pk avına çıkılmasını sağlayan, 4-Gm bs charımla o kadar kasıp ingot toplayıp gerçekten ihtiyacı olanlara dağıtıp yine playerları oyuna sıcak tutmaya çalışan, 5-Oyunu bilmeyenlere ya da skill kasmak isteyen herkese yardımcı olan, 6-V.s...v.s ben;aşağıda yazacağım sebeplerden dolayı sevgili Admininiz Vampirhuma tarafından hakaretlere maruz kaldım. Serverla ilgili bazı gelişmeler oldu ve Vampirhumaya(kaç defa mail attığımı unuttum),unreale ve sana mailler attım,cevap aradım.Ama hiçbir cevap gelmedi.mailde şunları sormuştum: 1-Bazı Gm arkadaşlar skilleri kasılmış itemleri ve rare hayvanları bulunan charları isteyenlere dağıttılar.Neden?Gm lerden 2 tanesinden öğrendiğime göre bu staff arasında alınan bir kararmış ve staffdaki herkes bundan haberdarmış.(Dikkat!Vampirhuma Sylveria forumlarında benim bu konuda yalan söylediğimi böyle bir olay olmadığını söyleyerek hayal kurduğumu belirtti.Bknz.Sylveria forumları)Bana bunu yüzyüze diyen Gm arkadaşlar mı acaba diyorum yalan söylüyor yoksa gerçekten ben mi bunu k.ç.mdan uydurdum şüphelenmeye başlamıştım kendi kendimle :)Ve yine bu Gm arkadaşlar ve bu charları alan arkadaşlar(2 tanesi samimi arkadaşımdır) bu charların daha evvel kasıldığını dolayısıyla bu işin çok normal olduğunu belirtmişlerdir;peki soruyorum sana Dynamic bu işin etik boyutu yok mu?Ben 7x warior charım var iken sırf lumberjacking bonusu açıldı diye yeni bir char açıp 1 Ayda sabahlara kadar(1 arkadaşla beraber) 7x char kastım.Peki ben keriz miyim yahut bunca skill kasan arkadaşlar keriz mi de bu charlara ve itemlara sahip olan arkadaşlar uyanık?Bu adalet mi?Büyükşehirlede oturup gm lere yakın olanlar bu charları alsınlar eeee yine büyükşehirlerde oturup da Gm lere yağcılık çekmeyenler 1 bardak soğuk su içsinler.peki ya Kayseri'de,Adana'da,Trabzon'da bu oyunu oynayanlar?Aslında serverdaki her account sahibine böyle charlar verildi mi? Gelelim diğer boyuta;her account sahibine böyle charlar verilseydi bu doğru olur muydu?Kaç yıllık uo oyuncusu olarak birçok değişik serverlarda 7x skill kasan ben sırf lumberjacking bonusu uğruna baştan bir char açıp kasmanın lezzetini hala hissedebiliyorsam sizin bu yaptıklarınıza diyecek laf bulmam mümkün değil(Türk Dil Kurumu sanırım bunun karşılığını belirtecek bir kelime daha bulamamıştır.) 2-Serverda bir mavi bir maviya an ex por attığı zaman eğer mavide tp varsa an ex por atan crim olmuyordu.Bu ne iş allah aşkına yani değişik olaylar olabilir bandaj basarsın gm healing gm anatomy olur sana 20 heal bassın hadi pvp mentalitesi için düşünülmüş dersin.Ancakkkkk bunun ne izahı var!!!Bu demektir ki hiçbir warior güzel bir item ile ya da setle gz dışına çıkamayıcaktır.Çünkü kendini savunaması imkansız.Böyle bir pvp mantığı var mı?Bazılarının iddia attiği gibi Türkiyenin sayılı scripterlerinden olan Vampirhuma bunu değiştirecek script bilgisinden yoksun mu ya da işine gelmiyor mu?İşte Sylveria forumunda bunu sormuştum.Ve bunun sadece magelerin işine geldiğini mageleri mi gözettiklerini sordum,eğer gözetmiyorlarsa neden böyle birşeyin olduğunu bana izah etmelerini istedim. 3-Sylveria staffı harika diyorlar bazı sevgili arkadaşlar.Peki arkadaşlar şimdi soruyorum size stafftaki birkaç kişiyi tenzih ediyorum tabii.Biraz sonra anlatacağım olaylar bahsi geçen staff üyelerini sorgular,diğer staff üyelerini bunun dışında tutuyorum.Oyunda player iken sırf kendi ihtirasları ve çekemezliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 account acılırken birkaç bilgi isteniyor ve acc i açtıracak kişi hesaba parayı yatırıp bilgileri gonderdigi zaman acılıyor. Ona buna kıyak niteliginde al sana verim su accountu gibisinden bişi olmaz.. Tp olayı zaten bugdi bende ilk gördügümde bildirdim humaya o sıralarda işleri vardı ve bir müddet de unutuldu sonra düzelttik zaten , üzerinde tartısılacak bir konu degil. Playerken küfür edip stafa alınan kişiler hakkında kanıtlar ile suclama yaptı iseniz değerlendirmeye alınırdı. Bu konuda suan hiç bilgim yok , zaten böyle bir olayda hatırlamıyorum Şunuda belirteyim Huma son derece saygılı birisidir, çamur atmak amaçlı veya oyle gorunen yazılara karşı sert tavır takınmak genel politikamızdır ama kanıtlar ile öne sürülen suclamaları da değerlendiririz ve server iyiligi için ne gerekiyor ise yaparız , ki dogrusuda budur.[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Yani sen Dynamic şunu mu demek istiyorsun parayı veren düdüğü çalr?Sylveria zaten paralı değil mi?Her account açtırmak ve oynamak isteyen para vermek zorunda değil mi?Bana açıkça şunu söyler misin?Bu skilleri kasılmış ve itemleri olan accountların para veren kişilere verilmesinden haberiniz var mıydı?Haberiniz varsa ve bu sizin onayınız ile oluyorsa bunu nasıl olurda tasvip ettiniz?Hadi tasvip de ettiniz madem bunu neden el altından yaptınızda forumlarda belitmediniz?Belki o zaman alıcısı daha fazla olurdu;server hem daha fazla maddi olanaklara ulaşır ve playerlara daha iyi hizmet sunardı! Tp olayı bir müddet mi unutuldu?Bu müddet yaklaşık kaç aydı acaba bu kadar önemli birşeyin unutulması ne demek güzel arkadaşım.Yani playerlar pvp yapmasın mı istediniz bir müddetçik.Üzerinde tartışılacak konu değil demişsin sana pes diyorum.Sen hiç herhangi bir serverda player charla girip de pvp yaptın mı?Eğer yapmadıysan bunun ne kadar önemli olduğunu bilemezsin eğer ki yaptıysan bu lafına bir anlam verebilmek mümkün değil. Gelelim staffa girip de bana daima küfreden staff arkadaşlar konusuna...Kanıt sunabilsem birşeyler yapabilirmişsiniz bunu anlıyorum da.Peki Dynamic ss leri sana yollayayım diye sana kaç defa mail attığımı hatırlamıyor musun?Senin verdiğin cevap neydi? "ss leri artık delil olarak saymıyoruz" Peki bunu sana nasıl kanıtlamam gerek acaba?Bildiğin bir yol var mıydı?Benim aklıma hiç gelmedi de.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 bir kere ben kimsenin acc sinin başkasına verildiğini göredim . Dyna da gerikli açıklamayı yapacaktır . zaten bunun mümkn olduğunu zannetmiyorum . acc açtırırken ; e-mail kolayoyun şifren sylveria şifren anne kızlık soyadın daha hatırlayamadığım bir kaç şey daha isteniyor eğer sen adamın şifrelerini bilmiyorsan zaten açamazsınki acc yi .[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Yaa Zgrw sabah sabah bu nasıl mail allah aşkına bunun mümkün olduğunu inanmıyorum diyorsun.bunu Gm ler kendileri bana itiraf etti ve yakın arkadaşlarım aldı diyorum.Yani burada sen bana yalancımı demek istiyorsun anlayamadım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ben kimseye yalancı demiyorum bu 1 . ikincisi Zgrw değil zgrw bu iki . 3. sü bence seni kek lemişler[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 1.Bence seni ve birçok playeri keklediler ve hala kekliyorlar 2.Sen nasıl inanmak istiyorsan öyle inanmaya devam et. 3.Teşekkürler sana ki beni kahkahalarla güldürüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: mami, 10 January 2004 13:39 tarihinde demiş ki: 3.Teşekkürler sana ki beni kahkahalarla güldürüyorsun. ne mutlu bana seni güldürebildiğim için . ve ben neye inanmak istersem ona inanmaya devam ediceğime emin olabilirsin . ve ben böyle bir şey olmayacağına inanıyorum . ben staffa güveniyorum[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Ben burada birilerini birşeylere ikna etmek için bulunmuyorum.Tabii ki hür iraden ile istediğin şeylere inanır istediğin şeylere inanmazsın.Sana hayatta başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ss ler üzerinde değişiklik yapıp da gonderebilirsin veya kendi pc de server açarsın ismini sylveria koyarsın cekersin bütün ayarları hersey hazır npc yi giydirip gm gibi yaparsın küfrettirirsin ss alır yollarsın ki bir arkadaş bu sekilde baska bir serverdan yoneticiyi attırmıştı daha pek cok yontemi belli fakat sana küfür edildigi an bize bildirirsen bizde o an hemen gelip bakabiliyorsak gerekli cezayıda veririz, fakat bunlar olagan seyler her zaman önüne geçilemiyor yani en azından taraf tutma adam kayırma olmadıkça bu tip seylerin cok da onemi yok . tp olayı nasıl aylarca sürdü anlamadım? uzun bir süre öyle bugli kaldı biliyorum fakat bunun nedeni bir tarafı kollayıp diğer tarafı güçsüz yapmak gibi salakça bişi olamaz bunu anlayabilmen lazım illa mageleri kuvettli yapcaz diye düşüncemiz olsa ( warrior-mage dengesi en iyi olan serverlardan biriyiz ), büyülerin damage i artırır freeze i düşürür silahların hızını falan yavaşlatır o tarz birşeyler yapardık demi.. o dönemlerde pek cok onemli sorunlar vardı ve onlarla ugrasılırken insanlık hali unutuldu o ve son olarka ta dier sorunlar çözülünce onuda düzelttik, bunun tartısılacak bi durumu yok anlatamıyorum sanırım hala? accleri tekrar söylüyorum istenilen bilgiler verildigince acc acılıyor biz pc basındaki gerçek sahibimi degilmi bilemeyiz, eski sahipleri olmayan ve acc i açtıran pek cok kişi var, bazılarına sordugumda sahibi bana verdi ben oynuyorum diyor ne yapabilirim ? birde sunu unutmayın hiçbişi toz pembe degildir, bu işler hep mükemmel yürümez önemli olan bakış açınız ve azminiz , ufak tefek sorunlar herzaman olur fakat art niyet arayıp ön yargı ile yaklaşırsanız yanlışa düşersiniz beni veya humayı gerçekten tanısan düşüncelerin okadar değişik olucak ki..[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Dynamic bu konuları kapatalım artık ben zaten kimin ne olduğunu Sylveria'da neler bittiğini inan az çok senin kadar biliyorum.1 gm ile 1 seere uzaklığım 100m. ve onlar da benim arkadaşım.Bu yüzden ben kimseyi karalamadığıma ve söylediğim şeylerin hepsinin dayanağının var olduğunu biliyorum ya önemli olan bu.Bazı staff üyeleri server için elinden geleni yapıp da bazı şeylerin önüne geçememiş olabilir bunda da art niyet aramıyorum. Beni üzen sonuna kadar haklı olduğum bir davada herkesin içinde(forumlarda) Vampirhumanın bana hakeret etmesiydi.Bunu da onun karakterine verdim gitti zaten.Arada bir başını scriptlerden kaldırıp serverda ne olup bittiğine birazcık bakabilseydi belki de bu gelişmeler olmayacaktı. Neyse sen kendine iyi bak,dünya fani ve böyle şeyler için dert etmek çok yersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Eğer yasdıysanız kusura bakmayın bütün mesajları okumadım çünkü www.elanrealms.com 2 -3 gün sonra teste gircek ![signature][hline]Where is Anatolia? Seni Özledim! icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scorp Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Ben su senin 100m re uzagindaki gm leri ogrenmek istedim sahsen ben sylveria kuruldugu gunden beni admin i ve bu zaman icinde staff la alakasi olmayan kisilerin ben sylveria staff iyim diye milletle eglendigine sahit oldum. Sylveria iyidir kötüdür tarmişmasi ise gayet sacma çunku sylveria zaten kendini ispatlamiş ve bu piyasadaki saglam yerini almiştir. Bundan sonrasi playerlarin terciğidir...[signature][hline]You Are all Ggoing to DİE down here... www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Yani Scorp arkadaşlardan biri gm biri seer.Benle kafamı bulacaklar ya da ben kefalmiyim ki 2 kişi biz staffdayız diyerek beni kekleyecekler.Pffff.Adamların staffda olduğunu ben değil çevredeki herkes biliyor hatta paralarını ona veririlerdi accountları için.Adamın gm accountu ile oyuna girdiğine de kaç kere tanık oldum.Bula bula böyle birşey mi geldi aklına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 peki tanık olduysan sana önerim adamın nickini . sylveria yetkililerine göndermendir ozaman gerekli işlem yapılacaktır .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Hayır bunu yapmayacağım yapmak istesem daha evvel yapardım zaten.Ve Sylveria yetkilileri bunları bilmiyor değil ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Beyler lütfen konuyu çeldirmeyin , arkadaş bir sunucu biliyorsanız söylemenizi rica etmiş , Sylveria kötümüdür , iyimidir , çok mu edit vardır , edit yokmudur tartışmasına çevirmeyiniz , başlığa uygun , yardımcı mesajlar atmayacaksanız lütfen atmayınız , sizler mesaj attıkca Sylveria yetkilileri cevap verecektir ; bu da gayet doğaldır , fakat bu şekilde konu iyice sapmış olacaktır . Lütfen dikkat edelim biraz[signature][hline]Gitti gelmez bahar yeli; Şarkılar yarıda kaldı. Bütün bahçeler kilitli; Anahtar Tanrıda kaldı. Geldi çattı en son ölmek. Ne bir yemiş, ne bir çiçek; Yanıyor güneşte petek; Bütün bal arıda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: HerenIstiaron, 11 January 2004 01:05 tarihinde demiş ki: Beyler lütfen konuyu çeldirmeyin , arkadaş bir sunucu biliyorsanız söylemenizi rica etmiş , Sylveria kötümüdür , iyimidir , çok mu edit vardır , edit yokmudur tartışmasına çevirmeyiniz , başlığa uygun , yardımcı mesajlar atmayacaksanız lütfen atmayınız , sizler mesaj attıkca Sylveria yetkilileri cevap verecektir ; bu da gayet doğaldır , fakat bu şekilde konu iyice sapmış olacaktır . Lütfen dikkat edelim biraz evet arkadaş oldukça haklı[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS1empre Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Hell_Angel, 09 January 2004 23:59 tarihinde demiş ki: Bak şimdi öncelikle Türkiye'deki script bakımından,staff bakımından,player bakımından en iyi serverlardandır eski adıyla kolayoyun yeni adıyla Sylveria.Oranın admini olan Huma Türkiye'nin en iyi scripterlarındandır.Sylveria diğer serverlardan tamamen farklı scriptlere sahiptir.(Bu aralar genellikle bütün serverlarda zebula scpleri kullanılıyor.).Şu an kapalı ama staff arkadaşların dediğine göre bomba gibi geliyolar.Gene Türkiye'nin en çok playerı olan shardı olacak bence. Forever Sylveria[hline] Turbo Pascal,C,Sphere Scripting And Gm Pvp Hell_Angel Quamen paralı Sphereshardları sevemedim, bu gidi$lede sevemicem çok yanlı$ i$ yapıyorlar çok.[signature][hline]What tha fuck you know? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 haklısın paralı serverlara gıcık olurum bende[signature][hline]Where is Anatolia? Seni Özledim! icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar