Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Evet şuanda trtde şu çin lokantasındaki garsona koptum aa o garson diil lokanta sahibi :) hehe; "tatlıyı yiiiyiii" :-)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Prophecy Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Ewet Gercekten Film Baya Guzeldi en basina Yetisemedim ama baya hosuma gitti hos bi filmdi :)[hline]Absolute & Lonely....
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 bende başına başladım devamını pek seyretmedim güzeldi valla :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla? [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 15 Mart 2003 01:51 tarihinde değiştirilmiştir]
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 baya iyi bi filmdi.ama mekanlar sanki kopya gibi geldi bana . anlat bakalımla aynı yerlermiş gibi geldi ama bilmiyorum.[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 salak düğme [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 15 Mart 2003 01:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Jericho Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Çabuk gi burda(küçük miki) defo burda[hline]
Öne çıkan mesajlar