Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Matematikçilere yönelik bir fıkra...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
e^x and a constant are walking down the street. They
turn into a dark alley, and a derivative operator
jumps out of the shadows and blocks their path. "Oh
no," says the constant, "He's going to turn me into
nothing!" "It's okay," says e^x, "I'm e^x and I'm
not afraid of derivative operators. They can't harm
me." So, e^x walks down the valley and greets the
derivative operator, "Hi, I'm e^x." And the derivative
operator replies, "Hi, I'm d/dy.

Calculus okuyan arkadaşlara... :)
Mesaj tarihi:
Hmm... Türkçesini de yazsan iyi olurmuş.[hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
bu topic süper yalnız anlayanlar meuhe dio anlamayanlar öle bakıo :)[hline]Llama, 16 December 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
sperm triballerı lazım arkadaslar bıldıgınız varmı allah askına acıl sekılde lazım sıgara ıcın ola bılır sakallı ola bılır yanı elınızde ne varsa buraya koya bılırmısınız....
Mesaj tarihi:
yani e^x sadece d/dy den falan mı etkileniyo yani ben oyle anladım.[hline]Ejderha Gibi Uçarım,

bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
said:
BonePART, 09 January 2004 19:26 tarihinde demiş ki:
allah belanızı versin lol[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu
BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa
BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH
Emaleth, 02 December 2003 20:42 tarihinde demiş ki:
bone'unkinin benzeri, şaka yollu asılmalara bi diyeceğim yok.

İşte yılın cevabı Bone den ehuehue.[hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology

Mesaj tarihi:
ya biri açıklasın Fransız kaldım :-([hline]Ejderha Gibi Uçarım,

Mesaj tarihi:
Bir gün e^x(e üzeri x) ve sabit bi sayı yolda yürüyorlarmış. Sapa bi sokağa girmişler ve karanlıkların arasından türev yollarını kesmiş. Sabit sayı birden paniklemiş "Hayıııır!, beni 0 a çevircek!", e^x rahatmış "Ben e^x'im türev bana hiç bişi yapamaz!" diyerek yola devam edip türevi selamlamış "Merhaba, ben e^x im." türev; "Merhaba bende d/dy yim!"
Mesaj tarihi:
he he he cok komikmi$ ehehe komik, hehehehe komik mi ?[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
Mesaj tarihi:
Lol :) Güzelmiş.[hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me.

The Bride / Kill Bill
Katana ile bi salon dolusu adamı kestikten sonra...
Mesaj tarihi:
I am d/dy a kadar anladım ama o son kısmı anlamadım çünkü oturup çalışmam lazım cuma günü sınav var :))[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
BonePART, 09 January 2004 19:48 tarihinde demiş ki:
d/dy turevie alırsan e^x in
0 eder
yane onuda sıfırlıcaklar

yok 0 etmio 1 edio da (y=e^x, d(e^x)/dy=dy/dy=1), ikinci bi darbede gidici yani :P[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

[Bu mesaj wanderer1985 tarafından 09 January 2004 22:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Türkçesini + anlamı açıklanmışını okuyunca da o kadar komik gelmedi, İngilizler mi yazmış fıkrayı?[hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
  • Yeni Oluştur...