Resh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Ben Hibernia Ns olarak dewam etmeye karar verdim Level 7 yim şuanda yardimci olabilicek varsa çok seviniriz cidden... Resh Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: Zegna, 10 January 2004 13:25 tarihinde demiş ki: 44cs 39 pierce 35 env 35 stealth rest cd. Bence bu. 48'e kadar stealth vermezsen env ve stealthi 36 yapabilirsin autotrainden kazanacagin puanlarla.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ophhh belesh RP hehe :) Hayirli olsun NS ler bide Gesp bi ara bulusalim bi yerde takiliris Odins fln[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Nightshade olmanin en aci yani öldünmü hic geri donesi gelmiyo insanin Gorge dan machaya kadar kosmak eziyet offf keeplere ugra speed al felan. bigün speed almaya ugradim keepe Midgard saldiriyomus Crimthainden geri donduk pff :)[signature][hline]Woodoo -Lvl 50 wizard-R.I.P Barracuda -Lvl 45 Armsman-R.I.P Delvac -Lvl 50 Minstrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar