Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En guzel magazalar, en ucuz silahlar!!

Erahm

Öne çıkan mesajlar

Bildiğiniz guzel vendorların waypointlerini ve hangi sehre yakın olduğunu atarsanız hepimiz için yararlı bir post olucağına inanıyorum.

Ben bildiğim bir mağazanın atayım mesela;

Starwares
Tattoine Bestine
-970 -4350
Tam tamına 19 tane vendor var içinde nerdeyse hersey var. Genelde bolca da ubese armor bulunur.
Eclipse serverinda :) Sağol bir an unutmuşum sanki herkes eclipse de oynuyor.
Kolay gelsin hepimize.

[Bu mesaj Erahm tarafından 09 January 2004 14:43 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Erahm tarafından 09 January 2004 14:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel fikir bende böyle bi liste çıkarmayı düşünüyodum akşam bendekileri eklemeye çalışırım...

Ama Gezegen ve şehir e ilave olarak server ismide yazmak gerekli... malum değişik serverlardan insanlar var.[hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse
--------------------------------------
I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

Sosyal ağlarda paylaş

ki sunu da belirteyim kendi tecrubelerimden, bi super vendor bulursunuz gidersiniz harika mallar alirsiniz 2-3 hafta, sonra adamin elindeki kaliteli hammadde stogu tukenir, serverde cikanlar da daha kotu olmustur ya da benzeri i durum olur, patlar vendor. craft isi zordur, surekli ayni kaliteyi surdurmek icin adamin safi ona oynamasi lazim.

o yuzden topice ancak 1-2 ay gibi bi suredir surekli pazara yeterli kaliteli mal saglamis vendorlar post edilse iyi olur.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

Eclipsede stryker aldı başını gitti, adam 50 milyona şehir satınaldı, resourceun da en iyisini alır...

Bi zaman Lady Lora çok kaliteli silahlar yapardı ama çok patates şeyler yapıyodu en son. Epeydir de silah almıyorum ama Eclipse Naboo Theedde Sanu çok güzel silahlar yapıyodu, hala yapıyodur umarım, Strykerdan alacağıma Sanu'dan alırım...[hline]8-)

Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

starwares çok pahalı bir mekan kesinlikle ucuz bir yer değil kalite olarakda tartışılır artık 20 vendor var ama içleri boş

şu stryker nerededir[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...