Coldwind Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Gol Ahmet Dursun dk 42 1-0 önde beşiktaş :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 1 haftadır lucescuya karsı futbolcular ayaklandı diye atıp duran basına da girmistir bu gol sevinci ehe sırf bunu yazmak icin bilg i actım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 evet tüm futbolcular lucescuya koştu.. bu iddiayı atanların suratlarını görmek isterdim eheh :) ahmetin golü de milimetrik hani.. biraz da bal var :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 gol ofsayt mıydı bana mı öle geldi? yandan gösterimi kacırdım ben amaharbi süper goldü. ahmetin dönüsü vurusu fln zagonun pası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 içerisi.. zago diğer yarıalandan kendi yarı alanına koşsaydı o zaman kötüydü ama tam tersi oldu :) beşiktaş bence çok güzel oynuyor, bir sürü futbolcusu olmamasına rağmen, tek eksik de goldü o da geldi süfer oldu :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 besiktas asırı tempolu oynamıyor yine idare eder ama tempolu oyun oynamak yannıs zaten lazio macı var önümüzde insallah 1 gol daha atarız da rolantiye alrıız macı[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 evet alakası yokmus ofsaytla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 lol evet rıdvan aglıyo su anda zaten :) bir defans böyle yapmamalı. besiktas igrenc. haketmiyor bunları mauhahuuahhua[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 2. yarı başlıyor.. giunti nin yerine tayfur oyunda.[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ehe nese mactan sonna yorumlarımızla devam ederiz :P[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 rıdvan zaten birtek fenerbahçeye iyi diyordu onuda son 6 aydır diyemiyo ;)[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 bitti maç 1-0[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 serdarla anca bu kadar zaten bu adam nası oynar anlamıyorum ya..[hline]Avrupa fatihi efsane yalan Siz yokken o vardı göklerde uçan Bir asır devirdik senin sevginle Ne mutlu Be$ikta$'a gönül verene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Iyi iyi, yavas yavas sampiyonluga gidiyor bjk :) (En buyuk Lazio, o ayri, turkiyede diil o :P)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 said: Baggio, 16 Mart 2003 22:57 tarihinde demiş ki: Iyi iyi, yavas yavas sampiyonluga gidiyor bjk :) (En buyuk Lazio, o ayri, turkiyede diil o :P)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur Email: [email protected] | Icq: 5100111 fb den bahsetmeyecem gs de yükselişte değil bırakın şu kıskançlığıda bir kere destekleyin yurtdışında.. Biz Gsyi destekledik ama gel gör ki bir takım kıskançlar kabullenemiyor..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 ben sonuna kadar destekliyorum sizi bir fbli olarak,benim destegim sayesinde kupayi filan alipta bana bak fb balkan kupasi muhabbeti cevirirseniz bu forumda yakarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Serdar aslında gayet düzgün ve potansiyeli yüksek bir oyuncu..Sadece üstünde çok baskı var..Kaldırması zor.. Adama da hak vermek lazım..Bence İbrahim'i çok da fazla aratmadı..Serdar her zaman için iyi bir yedektir..yaptığı bir hatadan dolayı yerden yere vurmak çok yanlış...biraz sabır sadece ona gereken...Bravo SERDAR..[hline]VERGİ AFFINA HAYIR!!! Vergilendirilmemiş şampiyonluk şampiyonluk değildir... ---------------------------------------- Bu alemde çarşı herkese karşı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar