Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 heheh misafir odasında zaten esas akvaryum. 1. Karantina onun altında. İçerde 1 tane kamplumbağa akvaryumu var herhalde onun yanına esas bir tane daha büyükçe Karantina akvaryumu almak gerekecek gibi.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 koridora koyarsin isin bitince baskasina satarsin[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 İşi bitmiyor ki her yeni balık 3 hafta karantinada kalmalı ve eğer o sırada başka balık hastalanırsa gene gerekecek :9 En iyisi 30-40ltlik bi karantina daha almak galiba.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 al neye harciycan parayi cep telefonu mu degistircen.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 heheh almakta sorun yok ama sonrası işte zor olacak ama yapacak bişi de yok alıcam :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting [Bu mesaj Absolut tarafından 10 January 2004 11:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 geçmiş olsun dostum.. bende de var bir akvaryum ama senin kadar profesyonelce değil.. genelde lepistes ağırlıklı ve başıma da hiç sana olan olay gibi birşey gelmemişti çok üzüldüm :( direk gidip akvaryumuma baktım mesajları okuyunca kötü oldum :([hline]Ave Caesar! Morituri te salutant! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Absolut Papağan tavsiye ederim. 250 milyona bile çok sağlam konuşan iyi bir tane bulabilirsin. Yada evdekiler rahatsız olmazsa 90 dolara çok yakışıklı iri ve güzel bir tarantula alabilirsin. ben alıcamda ablam önce beni sonra örümceği öldürür diye korkuyorum.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 mukemmel. adamin baliklari hasta adam cikmis papagan tavsiye etmis.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Papağan olmaz tabi. Muhabbet kuşu daha iyidir. Hem daha kolay bakması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 hmm 5 k meşaz madalyası[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Absolute iguana yada bukelemun al çok sakin zararsız tam senlik:) piton al derimde yer seni absolutesiz olmaz dünya[hline]thanatos 01 January 2004 00:00 tarihinde demişki 20dk kaldi hala gelmedimi sampanyalar? * saga sola kosusturur ! Not:Önemli olan mesaj diil tarriihhh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Yuh ya papağan ne yapıcakki. O zaman en temizi 90 dolara iri yakışıklı güzel bir tarantula alıcaksın. Kızılaydaki bir petshop da var abzo. çok şirin. toraman bişey. zararıda yok sanırım.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 geçmş olsun valla abso ne diyelim[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extacy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 hasttir gecmis olsun ya konu dısını actım balıklarım hasta konusuna gırdım hemen gecmis olsun ya valla cok üzüldüm offffffff[signature][hline]http://www.miracle-dreams.com I'm Dead Human Azimle Sıçan Dağı Deler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Gecmis olsun ... Insallah olmezler.....[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 *Israrla Tarantula Tavsiye Eder*[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar