mazbul Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 butun speechler herall ister acik olsun ister acik omasin check edilir . . . c_man ve c_woman in altina on=@step kismina yapsam nasil olur ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 sen istediğini düşünebilirsin ancak bu gerçek . ve ayrıca ben çok bilmediğimi biliyorum . fakat bazı şeyleri bildiğimide biliyorum[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 neyse konu uzadi on=@step e koymaya karar verdim en azindan insanlar ata binebilir ama suremezler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 atdan indir komutu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 attan indrimek için ata bindiğinde equip edilen itemi bul ve . unequip yap . on=@step içinde bir eşyanın üzerinde yürümesi gerekir . ayrıca çalışırmı emin değilim . en basit yöntem şu. ata bindiğinde equip olan itemi bul ve scriptine şunu yaz ON=@EQUIP if !(>=70) equip else unequip src.sysmessage But Ata Binemezsin endif yada sphere atı bir item olarak görür . Dclick . yapabilirsin[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 10 January 2004 14:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 pff o itemi veriyo ama equip ettirmiyo on=@create de timer 0 on=@timer da unequip denedim olmuyo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 şöle yap atın scriptine şunu ekle . ON=@DCLICK if !(>=70) return 1 else Dclick src.sysmessage Binemezsin endif çalışcağından emin değilim bana lur gibi geliyor[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ya ole olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 hmm bana olur gibi gelmiştin çünkü oyunda .xdclick yzıp atı seçince ata biniyo adam ehuehueh :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ata bindiginde ki checki nereye vercem oykmu yardim eden ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: Exorcize, 04 January 2004 21:52 tarihinde demiş ki: Horse riding skill yerine horselara veya diğer bineklere binmek için animallore yeteneği ekle daha iyi olur +1 bir horseriding oda neymiş erkek adam skillsiz biner ata :)[signature][hline]Where is Anatolia? Seni Özledim! icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 on=@mounted (yada mount aklimda deil)yada direk findlayer_25 koy if src.animallore < 70 (parantezleri vs koymadin sen hallet onnari isim var) if src.findlayer.layer_horse src.anim 21 // sıkış Dclick src.sayu * yere duser * return 1 else src.sysmessage Binemezsin endif[signature][hline]http://evilsrealm.forumu.com EVILS REALM UO :..Admin..: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar