bytuman Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Üstadlar :) ben sphereserver ve dbsource(eskiden) gordugum spawnlanmış haritalar vardı. bunları nasıl yapıyorlar. (arama butonunu kullandım ama pek ikna edici bir sonuc cıkmadı) ben bunu yapmak istedigimde illa save almam gerekiyor ki save boyutunun nekadar oldugunu siz benden daha iyi biliyorsunuz :) bide save aldıgımda tarih ilerlemis oluyor... kısaca bir harita yapıp haritayı sphereworld.scp içine kaydetmek istiyorum ama tarih ilerlememiş olucak bu nasıl olabilir? bunu nasıl yapıcagımı anlatırsanız cok sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 tarih ilerlesin ne olcakki :) . yada dosyayı elinle yazacaksın :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bytuman Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 yanlız haritanın saveini aldıgımda boyut 275mb ediyor. bunuda internete yuklamak biras kasıyor acıkcasi :) onun için sormustum... ben hazır spawnlı haritaları denedigimde boyutu 3 mbdi ama save'i alınınca 100 kusur mb oluodu. sorum tarihsel deil sadece bu sorunu kaldırmak için. ps: (275mb sıkıstırınca 50 kusurmb edior ama ben karsı makinede olmadıgım için zipi açamıorum. telnet bilgimde okadar ii deil.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 hmm dosyayı kendi bilgine çek sorada ziple :) . yada çok hoş bir soru sormuşsun . bende anlamadım . daha önce farketmemiştim[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bytuman Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 bu konuyu tam bilen veya biras yol gostericek yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 serverı durdurursan tarih ilerlemez[signature][hline]Where is Anatolia? Seni Özledim! icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar