Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Hard gamer ile ags zone'un işbirliği bitmiş bence iyi oluşmuş hardgamer bence iyi bir sharddı eskiden zevk veriyordu çevre olarakta iyiydir.. temmuz 2004te devam edeceğiz diyor bekliyorum sabırsızlıkla.. www.hardgamer.com[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Onlar için gerçekten üzücü kaç yıldır adamlar sponsorluğunu yapıyorlar ve sonunda bi kazık çakıp... Umarım Hardgamer kısa sürede açılır.[hline]Icq : 162015742
extacy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 orc lord hg ye gecmıs demek peh![hline]http://www.miracle-dreams.com I'm Dead Human Azimle Sıçan Dağı Deler
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Vah bea :D Sosyete ; paralı server rulaz[hline]--------------------- Dw Strong Life Admin ---------------------
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: orc_lord, 08 January 2004 23:34 tarihinde demiş ki: Hard gamer ile ags zone'un işbirliği bitmiş bence iyi oluşmuş hardgamer bence iyi bir sharddı eskiden zevk veriyordu çevre olarakta iyiydir.. temmuz 2004te devam edeceğiz diyor bekliyorum sabırsızlıkla.. www.hardgamer.com[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Bu yazi yaklaşik 7 ay once yazilmişti serwer açıLacak dendi ama yapıLamadi.... Ba$arilar yinede...[hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Dw-Stronglife Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR..
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 o yazı 7 ay once kapandıktan 2 gün sonra kondu oraya[hline]Gitti gelmez bahar yeli; Şarkılar yarıda kaldı. Bütün bahçeler kilitli; Anahtar Tanrıda kaldı. Geldi çattı en son ölmek. Ne bir yemiş, ne bir çiçek; Yanıyor güneşte petek; Bütün bal arıda kaldı.
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 sonra ags ile tekrar anlaştılar :d[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: extacy, 09 January 2004 01:56 tarihinde demiş ki: orc lord hg ye gecmıs demek peh![hline]http://www.miracle-dreams.com I'm Dead Human Azimle Sıçan Dağı Deler bilmiyorum açılırsa ve eskiden olduğu gibi olursa neden olmasın..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Ya arkadaslar ags ile hg nın arasındakı bag bıtmıs oplalı aylar oluyo sızde daha yenı acıyorsunuz topıcı:( Hem su anda BNet ın hatlaarında yogun bır problem warmıs adım bıle atamıyo kımse serverda 3 kısı bıle yok durmadan gıdıp gelıo ne zaman duzelır bılınmez donulmez aksamın ufkundayız vakıt cok gec sarkıları soyler olduk en kısa zamanda serverın acılması dılegıyle:D Ohhhhh...! Sonunda bıttı cok kastım:D[hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics AraGØRN´ DîDØ
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: DIEMASTER, 09 January 2004 02:02 tarihinde demiş ki: Vah bea :D Sosyete ; paralı server rulaz[hline] --------------------- :D[hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics AraGØRN´ DîDØ
d3athwave Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Gökhan yani HardGamer kurucusu olan OWEN , AgsZone ile iliskisini kestigi sürecde o web sitesi yayınlandı ve yayınlandıgı tarihten itibarende hic bir güncelleme yapılmadı $uanda ne yazıyorsada ilk yayınlandıgı tarihteki halinden hic bir farklı yönü yoktur. AgsZone'nin bir terbiyesizligi idi Hardgamer&AgsZone ili$kisinin kopması , gökhan'in ücreti verilmemesi sebebi ile gökhan iliskisini kesmistir agszone ile ve suanda AgsZone UO Shard 10kisi ile ilerlemekte olan ve batma sürecinde bulunan bir shard'tir i$te emege saygısızlık , kisiliksizlik zamanı geldigi zaman ne duruma sokuyor insanı agszone boyle bir terbiyesizlige kalkıstı owenlerden sonra kalan staff anlayisi öküzce oldugu icin bugunlere geldi dahada beter olucak.[hline]may the force be with you.
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: Erutan, 09 January 2004 17:21 tarihinde demiş ki: sonra ags ile tekrar anlaştılar :d[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Peki nerede Owen Nerede Rhondar Nerede Blue ????[hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Dw-Stronglife Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR..
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: yok, 09 January 2004 17:14 tarihinde demiş ki: dikkatini cekerim 7 ay once altta gelismeler diye birsey yoktu.. assagida yeni eklenmis bir yazi daha var.. sponsor teklifleri aldiklarini(ne kadar dogrudur bilinmez!) ve yakinda forum acilacagini falan belirtmisler. hadi bakalim.. severim hg yi isallah yeniden biseyler yapabilecek imkanlari olur..[hline]AO:Orospu Izmir Linux Kullanicilari Grubu (LKD) "Ben Armutum!" diyenlere.. O zamanlar geli$meler diye ayrilmiş kisimda vardi sanirin yanLış hatirliyorsun..[hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Dw-Stronglife Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR..
Dozer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Hepsi iyiler... Owen ve RHondar yeni bir shard kurmak için mucadele ediyorlar Blue ise biraz daha hayatla ilgili işlerle uğraşıyor. Yaşadıkları bu dertler biraz da olsa onları bu oyundan soğuttu. Nerden mi biliyorsunuz diyeceksiniz. Agszone'u ilk kurucularından biriyim. Çok iyi niyetlerle kurulan bir sistemin gözünü para hırsı bürümüş insanlarca katledilmesini görünce de oluşumdan ayrılan ilk insanım giderkende OWEN'a bu işin burada bu insanlarla olmuyacağınıda soyleyen benim... Burada oturan ben dozer, Eli çenesinde siyah tişortlu olan Owen, çizgili tişortlu olan Rhondar arkada duran beyazlı yuzu gorunmuyor oda Blue... Hala daha benim yazdıgım bağlantı programlarını kullanan bu firma yine haksız yere hardgamer adınıda kullanmaya devam ediyor. Ne denir alışmış kudurmuştan beterdir. Hak yemeye alışmış insanlar bundan bir turlu vazgeçemiyor.[hline]Bluemark a.k.a DozerDragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: Dozer, 10 January 2004 03:14 tarihinde demiş ki: Hepsi iyiler... Owen ve RHondar yeni bir shard kurmak için mucadele ediyorlar Blue ise biraz daha hayatla ilgili işlerle uğraşıyor. Yaşadıkları bu dertler biraz da olsa onları bu oyundan soğuttu. Nerden mi biliyorsunuz diyeceksiniz. Agszone'u ilk kurucularından biriyim. Çok iyi niyetlerle kurulan bir sistemin gözünü para hırsı bürümüş insanlarca katledilmesini görünce de oluşumdan ayrılan ilk insanım giderkende OWEN'a bu işin burada bu insanlarla olmuyacağınıda soyleyen benim... Burada oturan ben dozer, Eli çenesinde siyah tişortlu olan Owen, çizgili tişortlu olan Rhondar arkada duran beyazlı yuzu gorunmuyor oda Blue... Hala daha benim yazdıgım bağlantı programlarını kullanan bu firma yine haksız yere hardgamer adınıda kullanmaya devam ediyor. Ne denir alışmış kudurmuştan beterdir. Hak yemeye alışmış insanlar bundan bir turlu vazgeçemiyor.[hline]Bluemark a.k.a DozerDragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy hLL oLsun.. Bu resimdekiler gerçekten onLar :) İlk Hg kuruLduğunda yanimizda kurmu$lardi :) Cocktail RuLz. [hline]Icq =224455507Mail = XharloanDw-Stronglife Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR..[Bu mesaj Xharloan tarafından 10 January 2004 10:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: d3athwave, 09 January 2004 19:18 tarihinde demiş ki: AgsZone'nin bir terbiyesizligi idi Hardgamer&AgsZone ili$kisinin kopması , gökhan'in ücreti verilmemesi sebebi ile gökhan iliskisini kesmistir ee pekı sole bakım ags zone terbıyesızlık yapmıssa neden ags ıle ayrıldıgı zaman kendılerıne aıt bır server kurmadılar yada ags ıle ayrıldıkları zmn ags neden cekılmedıde hardgamer olarak devam etmedı solermısın bana?????[hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics AraGØRN´ DîDØ
d3athwave Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 sence oyle bir olanakları varmıydı ? kendi baslarına server acabilicek sekilde Makine alabilme durumları olsa nicin agszone sponsor alsınlardıki ? Mantıklı Olun AgsZone HardGamer sayesinde bir yere dikili ağaç oldu sonrada ne oldugunu kanıtladı tabi o ayrı mesele.[signature][hline]may the force be with you.
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 yazık olmuş inşallah tekrar hayata döner![signature][hline]icq: 147852833
Öne çıkan mesajlar