ceko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Ben dune kadar mynette oyun oynuyordum ama bu gun mynet oyunlara giriyorum yukleniyor diyor ama sayfa acılmıyor yardımcı olabılırsenız sevinirim[hline]Aceminin önde gideni
ceko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Arkadaslar ben xp profesionel turkce yukledim sanırım ondan kaynaklanıyor bilgisi olan arkadasların yardımını beklıyorum[hline]Aceminin önde gideni
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 java programını kurucaksın da genede mynet ve superonlineda takılıyor oynayamıyosun kıl oluyorum çözümü varsa cillop gibi olur
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 var var biraz aratın java ile ilgili topicleri birinde ben birinde bi sürü arkadaş yanıtladı adresleride var[hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 java ile alakası yok türkiyedeki siteler her zamanki gibi çağ dışı ve yenilenme ihtiyacı duymuyorlar yahoo games e giriyorsanız bilgisayarınızda sorun yoktur[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Öne çıkan mesajlar