ceko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Ben dune kadar mynette oyun oynuyordum ama bu gun mynet oyunlara giriyorum yukleniyor diyor ama sayfa acılmıyor yardımcı olabılırsenız sevinirim[hline]Aceminin önde gideni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Arkadaslar ben xp profesionel turkce yukledim sanırım ondan kaynaklanıyor bilgisi olan arkadasların yardımını beklıyorum[hline]Aceminin önde gideni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 java programını kurucaksın da genede mynet ve superonlineda takılıyor oynayamıyosun kıl oluyorum çözümü varsa cillop gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 var var biraz aratın java ile ilgili topicleri birinde ben birinde bi sürü arkadaş yanıtladı adresleride var[hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 java ile alakası yok türkiyedeki siteler her zamanki gibi çağ dışı ve yenilenme ihtiyacı duymuyorlar yahoo games e giriyorsanız bilgisayarınızda sorun yoktur[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar