mami Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Hep derdim olduğunda burada topic açıyorum.Bir de hal hatır sormak için açayım dedim(Baggio kilitleyene kadar)Umarım herkes iyidir.Kafanıza takılan scriptle ilgili birşey varsa bana sorun emi!Sakın çekinmeyin.Zuzuzuzuuzu.Şaka şaka sakın sormayın haaa.Herkes kendine iyi baksın,bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 tamda yerini bulmuşun hal hatır sormanın :)[hline]icq: 147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Buda güzeL. içinden geleni söylemi$ arkadaş :)[hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Dw-Stronglife Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Evet evet haklısın arkadaş içinden geleni söyledi,mazur görün pls :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 iyiyiz nolsun sen nasılsın :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Saol Zgrw iyi olmaya çalışıyorum :).Ne kadar başarabiliyorum orası malum.İyi diyelim iyi olalım!(Bu laf atasözü mü yoksa deyim mi bu yaşa geldim hala çözemedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 o lafın ne olduğunu bende bilmiyorum :) . dile yerleşmiş bir cümle :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WogeN Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 arkada$ içmi$ biraz heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Hal hatır sormak için içmeye gerek yok aşık olmak yeter :D fazla romantizm oldu amme zzuhzuhzuz[hline]--------------------- Dw Strong Life Admin --------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar