-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 moonspell pek dinlediğim bi grup deil ama sınır olmassa gideceğim zevkine birkaç şarkı tavsiyesinde bulunursanız sevinirim... *Sınır olmaması için dua mırıldanmaya başlar*[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Vampiria Opium daha doorusu Irreligious albumunun tamami guzeldir Alma Mater bi de[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 ... of dream and drama (midnight ride) wolfshade opium absymo nocturne şuan aklıma gelmiyor birazdan yazarım.[hline]Put your arms around my neck just like a pathetic lace of death displays like a tarot deck I am the card of the hanged man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 nickimi de unuymamak gerek.[hline]Put your arms around my neck just like a pathetic lace of death displays like a tarot deck I am the card of the hanged man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 phalanx geliyo musun sen ?[hline]Put your arms around my neck just like a pathetic lace of death displays like a tarot deck I am the card of the hanged man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Ben wolfheart albümünü çok seviyorum ya. Bilet alanlar ya da fiyatlarını bilenler yazarsa çok iyi olur gerçekten...[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 said: Volfied, 14 December 2003 13:49 tarihinde demiş ki: Vampiria Opium daha doorusu Irreligious albumunun tamami guzeldir Alma Mater bi de[hline]Lights out, . As you hit the ground... bence bi tek wolfheart albumu guzel diyerleri bi moka yaramaz vampiriayla alma mater de wolfheart ta zaten under the moonspell albumunun başıysa bomba [ezanla başlıyo][hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 keşke eski albümleri çalsalar sin pecadoya kadar olanları[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 beyler öğrendiğim kadarıyla tam belirlenmemeiş ama tahmini olucak olan 38 ciwarıymış.18 yaşa gelince ;sanırım olucak.yani alkol olucakmış buda 18 yaş sınırı koyuyormuş.ama konuştuğum kadarıyla buda belirlenmemiş daha.ama büyük bir ihtimal olucak yani.[hline]Put your arms around my neck just like a pathetic lace of death displays like a tarot deck I am the card of the hanged man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 canIm nasILda southern deathstyle cekti yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satyr Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ulan kros'un içine saklanır yine girerim o konsere ayrıca harbiden olay wolfheart'tır ama irreligious da fena diil hani[hline]İst. Avrupa yakası 16-18 yaş arası enstrumanına hakim heavy metal çalacak ve b.g. iron maiden gibi grupların sololarını zorlanmadan atacak solo gitarist aranıo; [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 adamlar gelirler de, 18-ler giderbilir mi o sorun[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Biletler 31 Aralık 2003 tarihinde çıkıyor... 30milyon olacak olan biletler, İstanbul:Atlantis Müzik (Kadıköy), Pena (Beşiktaş), Köstebek (Beyoğlu), Mephisto (Beyoğlu), İzmir:Stüdyo Ümit (Konak - İzmir), Poem Müzik (Karşıyaka - İzmir), Ankara:Shades Müzik (Tunalı - Ankara), Hayri Plak (Kızılay - Ankara) de satılacak. ....Büyük ihtimal 18 yaş sınırı olur,Venue de içki satışı var çünkü.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 18 ya$ sInIrI varm$.. ÖFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 yaa gIcIk oldum eksisozlukte ya$ snIrI yok diyo bi eleman... ayrIca adamlarIn -gayet sIk güncellenen- sitelerinde de hala 16th, Fri ISTANBUL, ZERO CLUB (TUR) maslak veneu ndr yaa offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Zero Club; venue içinde bir yer... Kapalı mekan[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 adamların herhangi bir yerde dolaştığı öğrenilirse linchh edilir[hline]||Pause BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Bıçağını biler, silahının emniyetini kapar, birkaç tekvonda hamlesiyle ısınır. Ve bir organizatörün yolunu tutar. Artık o bir seri katildir. Organizatör katili! Geceleri evden eve dolaşır, dehşet saçmaktadır! bkz: 18 yaş sınırı[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: Kendercik, 01 January 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Zero Club; venue içinde bir yer... Kapalı mekan[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun" Aslan; biri maslak da oburu beyoglunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 şu zero club nerde tam tarif ayrıntılı olsun lütfen ben yol bulamam kolay kolay,bi de bilet nerde?[hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 benim kolpamın gerekçesi: overkill biletimin üzerinde zero club yazıyor olması... Daha fazla detay bilemiyorum aslında.[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Biraz daha bilgi[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kurtlu_baklava Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 18 yaş sınırı varmış bugün zihni muzik'e sordum cd alırken.[hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler,oysa bugünler,dünlerin yarınları değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Daha da bilgi[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar